10 авг. 2012 г.

Янукович втратив будь-яку легітимність і є узурпатором влади

3 серпня 2012 року Центральна виборча комісія прийняла постанову № 146, у якій міститься пункт: зареєструвати кандидатів у народні депутати України, висунутих Українською Національною Консервативною партією в одномандатних виборчих округах. Ми отримали цю постанову і посвідчення. Згідно із цим списком, ми висунули 6 осіб кандидатами у Львівській області.

При владі перебуває окупаційний режим, Янукович втратив свою легітимність, він є узурпатором, який повністю порушив 5 Статтю Конституції. Тому сьогодні необхідно звільнити Україну та українську націю від окупації.

На жаль, сценарії, які ми передбачали 4 місяці тому, почали реалізовуватися, при чому найгірший для України сценарій – підписання Януковичем, якого я тепер не можу називати президентом, антинаціонального закону проти України про введення мови іноземної держави як державної на теренах України. Якщо це не підрив державності, якщо це не скасування національного суверенітету, якщо це не здача української держави чужій країні, то як це ще тоді назвати?

Оскільки УНКП все-таки не настільки потужна політична партія, ми, як учасники регіональних Комітетів опору диктатурі, зокрема, у Львівській , Рівненській, Волинській областях, вирішили обрати саме Львівщину, тим більше, ми вважаємо, що тут присутні наші стратегічні союзники – ВО «Свобода», тому виставили шість кандидатів у народні депутати від УНКП, і вважаємо, що ці округи для нас є важливими, символічними.

Ми маємо чітко розроблену платформу національного консерватизму, вважаємо, що кланово-олігархчіна модель паразитичного, дикунського капіталізму добігла кінця в Україні, що мільярдерів слід усунути від влади, вони повинні віддати свої статки народу України, які вони награбували. Сьогодні в Західній Україні присутня продуктивна буржуазія, а саме вона є основою моделі народного капіталізму. Саме вона є провідною верствою, яка формує середній клас, як це відбувається в провідних європейських країнах. Ми вважаємо, що на рівні місцевого самоврядування треба передавати всю владу громадам, і для нас це надзвичайно важливий крок, ми вважаємо, що районні та обласні державні адміністрації необхідно негайно ліквідувати, забрати у них фінансово-економічні функції.

Тараса Стецьківа я знаю років 20, коли він лише пішов із посади викладача наукового комунізму, ми з ним разом були радниками Кучми. Ми йому пропонували різні варіанти, щоб він працював з нами, якщо він вважає себе ідеологічною людиною. Але він обрав саме такий шлях, який обрав, це його вільний вибір. Але все ж, він уже 20 років у Верховній Раді, може, варто уже змінити рід діяльності, це б йому пішло тільки на користь, він уже стомився у буфетах Верховної Ради, набрав би нових вражень. Зрозуміло, що його не буде обрано. Якщо я переможу, з задоволенням візьму його до себе консультантом. Щодо Оксани Юринець, ми з Володимиром Подгорновим розкручували на Львівщині партію «УДАР», Ярослав Гінка – це наше дитя, тепер це дитя забрали у нас, воно сподобалося іншим, не знаю, хто його пригрів, можливо, Петро Димінський.

По-перше, це реформа місцевого самоврядування, передача влади і грошей на місця, ліквідація райдержадміністрацій. Для цього все вже готове, існує багатий європейський досвід. По-друге, негайна ліквідація існуючої податкової системи, податкової міліції, ліквідація податкової адміністрації і формування моделі управління податкових інспекторів при Мінфіні, як це було до 1996 року, коли Азаров створив цю потвору, яка сьогодні знищує підприємницьке середовище. По-третє, повна заборона будь-якої реклами алкогольних напоїв і тютюнових виробів, взагалі скорочення рекламного часу у засобах масової інформації, особливо із використанням дітей і нейролінгвістичних прийомів, які допомагають «зомбувати» людей. По-четверте, треба зупинити геноцид проти української нації в сфері охорони здоров’я, необхідно сформувати народну медицину, є чіткі методи, як це зробити з досвіду інших посткомуністичних країн, як зберегти поліклініки, пологові будинки, лікарні. По-п’яте, треба повернутись до євроатлантичного вектору, треба скасувати рішення про позаблоковий статус України, негайно розірвати харківські угоди, негайно подати позов у Стокгольмський суд щодо газового контракту з Росією. І звичайно, скасувати антиконституційний, антинаціональний закон про мову. Є єдина державна мова, згідно із Конституцією, іншої державної мови в Україні не може бути.

1 комментарий:

Dr. louis комментирует...

Ви хочете продати свою нирку?
Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансові збої, і ви не знаєте, що робити?
Тоді зв’яжіться з нами сьогодні за адресою dr.louisclinic@gmail.com, і ми запропонуємо вам хорошу суму для вашої нирки, оскільки нам терміново потрібна нирка в нашій клініці або зателефонуйте +9187042163074
електронна адреса: dr.louisclinic@gmail.com
whatsapp: + 1- (725) 2017759
Ціна: $650,000usd