24 авг. 2012 г.

Українці мають стати господарями свого буття!

Сьогодні в 21 річницю Незалежності України я хочу згадати славетного Данила Галицького, який був оточений ордою, манкуртами, але зміг вберегти Русь-Україну, і саме звідси, з Галичини почала формуватися українська нація. Сьогодні треба відродити ці традиції, дати Україні місцеве самоврядування, як у всіх європейських країнах, щоб гроші, які формує місцева львівська громада, залишалися у Львові, щоб вони не йшли до центру, щоб їх не забирав собі Янукович, який сьогодні висмоктує всі соки з України. Сьогодні єнакіївська медуза захопила Київ, а тепер хоче захопити і галицько-волинські землі.

Ми з вами розуміємо, що необхідно покласти край кланово-олігархічним бандам, які накрали мільярди, але хочуть і далі керувати, вони не дають сформуватися середньому класу в Україні, національній дрібній і середній буржуазії, настав час, коли потрібно, щоб кожен громадянин міг працювати на себе сам, щоб він віддавав державі не більше 10 % від того, що він створив, щоб він сам був господарем свого буття, міг розвивати свій бізнес, щоб ніяка податкова, убопи, прокуратура чи суддя не могли забрати у нього бізнес, не крали, не налаштовували українців один проти одного.

Адже настають такі часи, коли ми повинні ставати господарями свого буття. В протилежному випадку нами керуватимуть інші – прийдуть китайці, корейці, араби, африканці. Так вони захопили Київ, так вони можуть захопити всю територію України. Ми повинні врешті-решт зупинити цю навалу. Часу залишилось обмаль, тому що країна стоїть на межі фінансового банкрутства, адже Азаров і Янукович збільшили зовнішній борг України до 65 мільярдів доларів, валовий зовнішній корпоративний і державний борг перевищує 132 мільярди доларів, це більше, ніж ВВП країни. Вони сьогодні крадуть золотовалютний запас: якщо у вересні минулого року ми мали 38,2 млрд. доларів, то зараз залишилося всього 29 мільярдів. Отже, вкрадено 9 мільярдів золотовалютного запасу, це наш запас, наші гроші, наша кров, це вкрали життя наших дітей, життя тих, хто ще не народився.

Але більшість українців, на жаль, не розуміють цих економічних нюансів, вони думають, що все спокійно, співають пташки, світить сонце, можна випити пива, відпочити, але ми не замислюємося, що сьогодні у нас порожні газові сховища, що на зиму газ не закуплений, а тому наші будинки залишаться без опалення. Так, як сьогодні стоїть сморід над усім Львовом, буде стояти взимку над всією Україною холод. Всім хочеться відпочивати, і кожен думає, що все минеться. Але час невпинно йде, і ми повинні про це пам’ятати, так помилися наші пращури, так вони проґавили навалу комунобільшовиків, чекістів, кадебістів, так вони вторглися на наші терени, вчинили нам Голодомор, геноцид, знищили 10 мільйонів українців. Кожен тоді думав, що зможе сховатися від цієї навали на власному обійсті, але не сховалися, і зараз ми теж не зможемо сховатися. Тому всім потрібно виходити на боротьбу, відстоювати свої права, права своїх дітей, сімей, батьків і пращурів. Адже наближаються складні часи, світ охоплює криза, Україну охоплює криза. Росія на чолі з кадебістами в Кремлі хочуть захопити і окупувати Україну. Ми сьогодні повинні дати їм відсіч.

Саме тому Українська Національна Консервативна партія виставила своїх кандидатів в народні депутати по мажоритарним округам у Львівській області, адже саме тут, на тернах колишнього Галицько-Волинського князівства, ми повинні дати відсіч цій навалі, зграї, сарані, яка рухається на Україну. Львівська земля повинна стати національною фортецею, де будуть зібрані найсильніші, найпотужніші національні сили, щоб саме звідси ми почали наступ на материкову Україну, повернули з окупації Київ та інші українські землі. Настав час прямої боротьби з Московією, вона має нам повернути наші історичні землі – Стародубщину, Білгородську, Воронезьку та інші області. Настав час Великої України. Україна повинна на весь голос сказати, що ми є лідером в Центральній Європі. Якщо ми самі себе не піднімемо, якщо ми не будемо вичавлювати із себе по краплі психологію раба, то ніхто нас з колін не підніме. Нас усіх єднає українська мова. Як казав митрополит Іларіон (Огієнко), тільки тоді існує нація, коли є мова, якщо нація втрачає свою рідну мову, починається виродження нації. Нація без мови існувати не може, вона буде поглинута окупантами, перетвориться в зграю тварин, які не здатні розвиватися, робити свою державу процвітаючою.

Сьогодні в Україні влада захоплена окупантами, які складають менше 1 % від української титульної нації, а нас з вами 85-90 % від всього населення, яке проживає на наших теренах. Невже ми, українці, не можемо навести лад у своєму домі? Адже кадебісти, яких завезла сюди Партія регіонів, хочуть створити умови для окупації Галичини. Тому ті, хто голосує за Партію регіонів – підтримує кремлівських окупантів. Ті, хто працюють в Партії регіонів, мають членський квиток, виступають ворогами українського народу. Ми не повинні допускати сюди жодних королевських та інших спортсменів, яким абсолютно не потрібна національна Україна. То й же Кличко заявив, що засуджує вояків УПА, на його думку, вони не воювали на боці України. Як же тоді ми можемо підтримувати тих, хто не розуміє духу української нації, хто не хоче боротися за українську державу? Осінь має стати Рубіконом, після якого українська нація переможе, українська мова буде пануючою на всіх наших теренах, Україна стане центральноєвропейським лідером, а молодь зможе нормально займатися підприємництвом. Невже ми гірші, ніж поляки, чехи, словаки? Невже ми не можемо заснувати бізнес-інкубатори для молоді, створити національні технологічні парки? Невже ми так і будемо залишатися додатком Росії? Невже ми не можемо виграти цю історичну битву, яку наші пращури розпочали 700 років тому? Бог нам призначив місію – створити потужну, процвітаючу європейську державу, невже ми не можемо набратися сил для цього? Ми повинні відродити національну українську державу, і я вважаю, що такий шанс у нас з’явився, але якщо ми його втратимо, як наші пращури, це буде величезне горе. Я думаю, ми зможемо відстояти наші національні інтереси, я думаю, у нас вистачить сил.

Слав Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Комментариев нет: