9 авг. 2012 г.

Королевська і Кличко – проекти, а в "Батьківщині" кожної тварі по парі

Я нікого там не хочу ображати, але коли потоп був, то Ной збирав «кожної тварі по парі». От вони там в «Батьківщині» кожної тварі по парі і зібрані. Тому це якийсь такий вінегрет, олів’є, окрошка – все зібрано. Зрозуміло, що там щось знайти дуже складно.

УНКП не йшла за списком, бо не хотіла, аби люди плуталися у виборі. Ми не хотіли створювати такий процес, коли б люди плуталися, за кого їм голосувати. Вважаємо, що реальна сила – це є «Свобода». «Свободу» треба підтримувати по спискам однозначно. І ми не ставили своїх кандидатів в одномандатних округах, щоб з ними не поборюватися у Львівській області.

Якщо люди голосують за списки, з моєї точки зору, є тільки два вибори: або за вінегрет «Батьківщину», а краще за «Свободу», зрозуміло, що проти Партії регіонів. Королевська – це проект, Кличко – це проект. Боксер – лідер партії, це просто смішно, це ганьба для будь-якої нації. Це тільки в нас таке може бути. І це ознака карнавальної нації. Комуністи – це злочинці.

Якщо тільки самовисуванець починає давати якісь гроші, подарунки, значить це підкуп. Той, хто дає гроші і подарунки – це представник диявола, і він хоче купити у людей їхні голоси і їхні душі.

Комментариев нет: