28 мар. 2013 г.

Арбузов має відповісти за фінансово-економічний колапс України


Арбузов, як колишній голова Національного банку України і нинішній перший віце-прем’єр-міністр є однією із тих персон, які несуть особисту відповідальність за повний фінансово-економічний, соціальний і політичний колапс в Україні. Арбузова можна вважати, поряд із Азаровим, Януковичем, Рибаком та іншими руйнаторами із правлячого режиму, одним із організаторів нового геноциду проти України та українського народу, який розпочався у ХХІ столітті.

В попередньому матеріалі ми вже писали про результати діяльності Арбузова, про те, як його некомпетентність, непрофесіоналізм привели до руїни економіки та фінансів України. Тепер спробуємо детальніше проаналізувати його особисті якості.

Варто зазначити, що Арбузов є одним із тих молодих представників правлячої кліки, що узурпувала всі найвищі посади у виконавчій владі України, яких можна назвати «людьми без біографії». До початку 2010 року про Арбузова ніхто нічого не чув, жоден банкір чи економіст не знав його прізвища, але за три роки він здійснив карколомну кар’єру, і тепер фактично є другою людиною в уряді, після Азарова.

Що ж відомо з його офіційної біографії? Народився Арбузов в Донецьку, але немає жодної інформації про те, яку він закінчив школу, як вчився. Арбузов у своїй біографії зазначає, що у 1997 році він закінчив Донецький державний університет за спеціальністю «фінанси і кредит», але також не уточнює, на якому факультеті вчився, які отримував оцінки, і чи вчився він на стаціонарі. Тим паче, що вже з 1995 року Арбузов працював у Донецькому філіалі «Приватбанку», і, як припускають засоби масової інформації, туди його влаштувала матір. Яким чином у 2000 році він став директором Костянтинівського філіалу цього банку? Хотілось би пролити світло на історію звільнення Арбузова з цієї посади у Костянтинівці, чи відбувалося там відмивання грошей?

В його офіційній біографії також вказано, що він – кандидат економічних наук, але не згадується, де він отримав цю ступінь, на яку тему писав дисертацію, не зрозуміло, коли він цим займався, враховуючи, що ще за два роки до закінчення університету він почав працювати у банку. Чи була ця дисертація просто куплена, як з нею можна ознайомитись, чи є там плагіат? Чи має Арбузов відношення до конвертаційних центрів? Чи відмивав гроші бандитських «общаків», отримані від торгівлі наркотиками, продажу краденого, нелегального ігрового бізнесу і проституції?

Треба зрозуміти, яку роль у його кар’єрному зростанні мала матір нинішнього першого віце-прем’єра, Валентина Арбузова. Адже сьогодні вона керує Всеукраїнським банком розвитку, комерційною структурою, яку вважають власністю старшого сина Януковича.

Ще одне важливе питання – чого так боїться Арбузов, чому він завжди оточений такою кількістю охорони, яка не відступала від нього ні на крок, навіть у стінах Національного банку, навіть тоді, коли Арбузов був лише першим заступником голови НБУ? Що таке з Арбузовим? Чи він боїться, що його вб’ють? Як зазначають ЗМІ, приїжджаючи у Донецьк, Арбузова супроводжує більше охорони, ніж Ахметова. Може у нього є якісь дуже небезпечні вороги? Може він комусь кредити не віддав чи «кинув» когось? І тепер його борги стають проблемою національної безпеки України?

Треба відзначити, що Арбузов не має персонального ідентифікаційного коду. Сам він це пояснює своїми релігійними переконаннями. Але для чого ж тоді змушувати всіх українців отримувати цей код, без якого неможливо відкрити власну справу і здійснювати самозайнятість? Так звані релігійні переконання Арбузова втілилися ще й в тому, що його новий робочий кабінет як першого віце-прем’єра, освячувало одразу шість священиків. Принаймні про це писало видання «Хвиля», яке зазначало, що Арбузов не хотів без освячення займати кабінет, яким користувався його попередник Хорошковський, оскільки останній начебто є сайєнтологм, послідовником релігії, створеної американським письменником Роном Хаббардом.

Також треба додати, що Арбузов був членом «Нашої України» з 2005 року, у 2006 році навіть обіймав посаду заступника керівника виборчого штабу партії у Донецькій області. Значився №6 у виборчому списку партії на виборах до Донецької обласної ради.

Ще один штрих до портрету Арбузова додає той факт, що незрозуміла організація ZIKK, яка була начебто авторитетним німецьким центром, визнала Арбузова в кінці 2012 року кращим державним банкіром у Східній Європі. Але німецьке видання «Deutsche Welle» виявило, що сайт цього так званого авторитетного центру не працює, телефони мовчать. А офіс цього центру був розміщений у звичайній квартирі в одному із будинків спального району на околиці Кельну.

Отже, в Арбузова немає відповідних професійних та менеджерських навиків, компетентності, щоб займати посаду чи то голови Нацбанку чи то першого віце-прем’єр-міністра України. Як виглядає, всі його заслуги зводяться до того, що він має відношення до старшого сина Януковича. Вся діяльність Арбузова зводиться до посилення фіскального тиску на бізнес, запровадження нових податків та обмежень і спрямована на знищення в Україні середнього класу, самодостатніх і самозайнятих громадян, які не залежать від подачок уряду і здатні чинити опір правлячому режиму бандократії. Тому Арбузова разом матір’ю треба негайно усувати з посади і притягнути до відповідальності за все зло, яке він заподіяв українській державі та українській нації.

Комментариев нет: