8 мая 2017 г.

Для українців залишилось три варіанти: виїхати, жити як хробаки, або брати владу

В Україні має початися катарсис, очищення по всім об'єктивним канонам. Зрозуміло, що ті, хто зараз при владі, владу не віддадуть. Але владу і не віддають, владу беруть. Що ми знаємо по політичній історії. Коли ситуація визріла, коли всі розуміють, що далі так жити не можна, тоді залишається кілька варіантів. Або виїхати на територію, де немає ентропійного виру, укорінитись там і побудувати своє майбутнє. Це один варіант. Другий варіант — животіти тут за принципов “ви мене не чіпайте, і я вас”. Це модель хробака, герчоксія-свинопаса. Третя модель настає тоді, коли людина не може духовно, психологічно, емоційно так жити. В такому випадку рано чи пізно починає формуватися модель молекул ртуті. Особливість ртуті в тому, що вона зберігає всі властивості металу. Ти її б'єш, вона роззіскається, формується новий центр і краплі починають стягуватися до цього центру.

2 комментария:

А чому - ПОНЕДЕЛЬНИК, 20 ФЕВРАЛЯ 2017 Г. - на мові окупанта??? комментирует...

Згоден з автором. І тут постає дуже важливе питання. Хто цей третій варіант здійснить. Бо наші люди завжди шукають лідера. Хто він в сучасній Україні? Чи можливо, ще не народився, або ж чекає свого часу?! Цікава ваша думка щодо цього.

А чому - ПОНЕДЕЛЬНИК, 20 ФЕВРАЛЯ 2017 Г. - на мові окупанта??? комментирует...

Особисто моя думка в цьому плані. Має відродитися потужний РУХ, але ж не той, що був знищений фсбешними технологіями, а РУХ, який тримається на засадах ГРОМАДЯНСЬКОГО суспільства , а не політичних проектах. Потрібно міняти СИСТЕМУ, яка призвела до цього стану в якому ми зараз перебуваємо.