22 янв. 2010 г.

Тігіпко не вірить зрадникам, брехунам і злодіям

Відмова Сергія Тігіпка на пропозицію Юлії Тимошенко стати Прем’єр-мініcтром України у разі її перемоги означає те, що він її не довіряє як людині, котра не виконує своїх попередніх обіцянок. Відтак, Тігіпко наразі „взяв паузу” у прийнятті рішень, чекаючи найперспективнішої пропозиції.

Я вважаю, що Тігіпко не приймає позитивного рішення на пропозиції Тимошенко тому, що розуміє – це лише „солодкі” обіцянки.

- По-перше, він знає, що вона завжди бреше. Він працював її радником, родом вони із Дніпропетровська. Тому Тігіпко дуже добре знає Тимошенко. По-друге, Тимошенко не може йому гарантувати посади, оскільки не має більшості у Верховній Раді і сама не є легітимним прем’єром. Не була би вона при посаді, якби не „ганчірка” Ющенко. Як вона може обіцяти те, чого сама не має. Фактично, Тимошенко де-юре ще не є президентом.

Тігіпко чітко усвідомлює, що його електорат проголосував за нього тому, що не поважає кандидата у президенти Тимошенко.

Це протестний електорат. Він не стільки орієнтований на Тігіпка, як проти Ющенка, Тимошенко. Сергій Тигіпко як фаховий банкір вирішив зачекати, взяти паузу. Аналогічна його відмова є і на пропозицію Януковича. Він знає, що це бандити, при чому – відкриті.

Комментариев нет: