17 нояб. 2009 г.

Якщо самці не об’єднаються, самка їх з’їсть

Президент і лідер опозиції вже зрозуміли, що Тимошенко усувати потрібно якомога швидше, бо через два місяці може бути пізно.

Якщо В’ячеслав Кириленко очолить НУНС, з’явиться можливість усунути діючого прем’єра. Тимошенко прокачує всі гроші через свої структури і направляє на вибори, і день від дня стає потужнішою. Слід врахувати і те, що її підтримує Луценко, який перетворив міліцію в аналог гестапо – НКВС, а це дуже небезпечно. Тому Ющенко і Янукович розуміють, що це останній шанс усунути Григян від влади. І можливо поставити Азарова. І потрібно діяти зараз і діяти жорстко.

Для усунення Тимошенко, на моє переконання, більшість знайти цілком можливо. Якщо Кириленко очолить НУНС, фракція відійде від Тимошенко. Після цього можна буде сформувати більшість. Якщо на це не погодиться Литвин, слід оприлюднювати дані Пукача і садити Литвина до в’язниці як організатора вбивства Гонгадзе. Така перспектива може зацікавити Блок Литвина в підтримці створення нового уряду, з тим, щоб Литвин залишився головою Верховної Ради. КПУ також має інтерес у такому розвитку сценарію.

1 комментарий:

blogsna комментирует...

Те, що Григян є однією із найнебезепечніших для України варіантів президенства - факт.