10 мар. 2010 г.

І Яценюк, і Тігіпко працюватимуть на Януковича

Групі Януковича потрібна допомога хлопчиків-опозиціонерів як Арсеній Яценюк і хлопчиків-менеджерів, як Сергій Тігіпко. Яценюк стрибає до Януковича з такою радістю, як мале пташеня до квочки. Така поведінка говорить про те, що він не є досвідченим політиком і готовий бути на «посилках» у нового Президента.

Вочевидь Віктор Янукович не запропонував Арсенію Яценюку те, на що той розраховував, тому лідер «Фронту змін» вирішив піти в опозицію. Але ключовими в цій ситуації є слова Януковича, що це буде конструктивна опозиція. Отже це буде опозиція, яка захищатиме Януковича від нападів опозиції Юлії Тимошенко і від критики позакланових сил.

Опозиція Яценюка, на мою думку, має стати димовою завісою для людей. Буде стільки центрів у опозиції, що простий громадянин заплутається. І за цією димовою завісою група Януковича буде продовжувати розподіл державного майна: приватизовувати газотранспортну систему, атомні станції, тощо. І саме для цього Януковичу потрібна допомога таких хлопчиків-опозиціонерів як Арсеній Яценюк і хлопчиків-менеджерів, як Сергій Тігіпко, яким вдалось обдурити українців.

Комментариев нет: