4 окт. 2010 г.

Після 1 жовтня всі дії КМУ, ВР є антиконституційними

Верховна Рада не має права приймати Податковий кодекс. Вони (народні депутати) не мають права цього робити. Вони – антиконституційний орган. Я ще раз підкреслюю, щоб усі люди це зрозуміли, - після 1 жовтня всі дії Кабінету Міністрів, Верховної Ради є антиконституційними. Тому нехай вони візьмуть свій Податковий кодекс, віднесуть додому й використовують, як захочуть. І хай ще подумають, де вони тепер будуть.

Віктор Янукович і його команда, коли ініціювали скасування політреформи 2004 року, не знали, що таким чином можуть самі загнати себе в політичну пастку.

Було поставлено завдання - негайно скасувати Конституцію 2004 року. Вони знайшли абсолютно точний крок цієї процедури. Але про цю колізію вони не знали. Цей механізм був знайдений зовсім недавно, я думаю, знайшли його юристи Портнова. Все було зроблено добре, але вони не подивилися далі. Лавринович неправильно озвучував, що буде далі. Він посилався на Конституцію 1996 року, але не дочитав усе до кінця. Хлопці просто не знали, що роблять.

Комментариев нет: