6 февр. 2012 г.

«Єнакіївська» сім’я зробила ще один крок до узурпації влади в Україні

Протягом 31 січня – 3 лютого 2012 року в Україні відбувалися т.зв. хакерські атаки на провладні Інтернет-ресурси офіційні веб-сайти (СБУ, Офіційного представництво Президентства України, Податкової служби України, Міністерства внутрішніх справ України та інші). Формальним приводом для таких надпотужних атак стало, начебто, закриття файлообмінника EX.UA. З’явилась, навіть, інформація, що Інтернет-спільнота почала боротьбу проти влади.

Ці факти лежать на поверхні, але потрібно завжди аналізувати, хто за цим стоїть, і в чиїх це інтересах була подібна акція зроблена.

Будь-якому фахівцю зрозуміло, що масовані хакерські атаки такого рівня не можливо зробити без спеціального технічного та фінансового забезпечення і відповідної підтримки з боку спеціальних структур. Таким чином можна висловити версію, що ця спланована операція була найбільше вигідна «сім’ї» Януковича. Про це, зокрема, свідчить звернення керівництва EX.UA за допомогою до Януковича-молодшого. Після чого Віктор Янукович-молодший направив депутатський запит на ім'я Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка з метою з'ясувати, на яких підставах було заблоковано Інтернет-ресурс ex.ua

Крім того, саме 3 лютого 2012 року В. Янукович призначив на посаду керівника СБУ Ігоря Калініна, який наближений до «єнакіївської» сім’ї. З другого боку, В. Хорошковський під час візиту до Вашингтону 24 січня 2012 року позитивно відгукнувся на прохання США розпочати відповідні дії проти файлообінних сайтів, які порушують право інтелектуальної власністі.

Як відомо, у США прокуратура закрила один з найбільших у країні файлообінних сайтів Megaupload.

Повертаючись до України, варто зазначити, що посилилось протистояння групи, яку презентує Хорошковський та «єнакіївської» сім’ї. Остання і виграла черговий раунд боротьби з авплив, результатом якого стало призначення керівником СБУ особи, яка не є креатурою групи Хорошковського.

Таким чином, всі силові відомства, а саме МВС, Генпрокуратура, Податкова служба України, Національний банк України тепер контролюються правлячою «сім’єю». Фактично відбувається повна узурпація влади в Україні з боку одного фінансово-корпоративного сімейного утворення. По суті, призначення І. Калінина ще один крок до переходу від моделі олігаполії кланово-олігархічного капіталізму до моделі кланової сімейної монополії.

Підводячи підсумки, можна говорити про добре реалізовану операцію з боку правлячої олігархічної групи, яка наблизилася до мети остаточно узурпувати владу і утвердити в Україні диктаторський режим. Українське суспільство, політичні партії, громадські організації були безсоромно в темну використанні в цій боротьбі за мільярдні статки. Можна говорити, що після «захоплення» посади керівника СБУ в Україні почався процес формування військової хунти. Треба очікувати посилення масових політичних і фізичних репресій з боку правлячого режиму стосовно громадян України.

Уже вкотре правляча олігархія брутально порушила 5 ст. Конституції України. Однак українська нація знову промовчала. Коли ж урветься терпець?!

Комментариев нет: