13 февр. 2012 г.

Янукович провалив власну передвиборчу програму

Вже другий рік поспіль Віктор Янукович перебуває при владі в Україні. Цілком очевидно, що він провалив свою передвиборчу програму, положень якої обіцяв жорстко дотримуватися.

Одним з найбільших провалів на сьогодні є податкова реформа. Фактично вона перетворилася на прийняття Податкового кодексу, націленого на знищення українських підприємців як класу та підприємництва в Україні в цілому.
Всі обіцянки В.Януковича „...Забезпечу пріоритетність стимулювання підприємств малого і середнього бізнесу шляхом надання доступу до кредитних ресурсів, зменшення податкового навантаження, у тому числі значне зниження податкових платежів для підприємств, які створюють нові робочі місця. Малий та середній бізнес потребують не лише уваги, а й захисту з боку держави. Доб’юся прийняття нового Податкового кодексу, зроблю Україну найбільш інвестиційно привабливою у Східній Європі. Податкові канікули для малого бізнесу на 5 років...” виявилися суцільною нахабною брехнею. Він свідомо і навмисно одурив мільйони українських громадян, що проголосували за нього. І більше того, сьогодні на чолі податкової поставлено осіб, які взагалі не розуміються на фінансово-економічних питаннях та питаннях оподаткування. Вони такі самі „кандидати економічних наук” як з Януковича „проффесор”. Такого дилетантства, непрофесіоналізму, податкового маразму, тиску й терору з боку податкових органів Україна за 20 років незалежності ще не бачила.

Нині питання потрібно ставити руба: або В.Янукович почне виконувати свої передвиборчі обіцянки і звільнить бізнес від податкових лабетів та терористичних перевірок податкової, або він повинен негайно піти у відставку. Адже далі зносити геноцид, якій здійснюють його „податкові яничари” не можливо.

Отже, або в Україні відбудуться зміни на користь підприємницьких кіл, буде ліквідована податкова міліція, податкова адміністрація переведена до статусу податкової інспекції і повернута до кладу Міністерства фінансів, а В.Янукович боротиметься проти олігархів-мільярдерів як найбільших експлуататорів українського народу. Або ж позачергові вибори Президента України. І це має відбутися негайно! Терпіти далі неможливо! Українська нація перебуває під загрозою винищення, а українська держава знаходиться на межі існування. Нині потрібно щоб об’єдналися всі національно-патріотичні, демократичні, політичні сили, щоб зупинити геноцид українського народу та української держави, який чинить „єнакіївська сім’я”.

Комментариев нет: