21 февр. 2012 г.

Припинення співпраці з МВФ означає фінансову ізоляцію і крах

Україні розрив відносин з МВФ означає фінансову ізоляцію і повний крах. Адже вже в лютому треба повернути МВФ 800 млн доларів кредитів, і в травні ще 800 млн доларів. А в цілому в цьому році Україна повинна повернути МВФ 3,7 млрд доларів. І зрозуміло, що влада не може цього зробити.

МВФ не піде на реструктуризацію боргу України, а більше того, у Фонду немає вибору окрім, як розірвати договір stand-by.

Міжнародний валютний фонд - надзвичайно кваліфікована і дуже потужна міжнародна організація. І її керівництво завжди дотримується тих положень, принципів, що лежать в основі цієї організації. Це не корумпована структура. І на сьогоднішній день керівництву Фонду чітко зрозуміло, що на чолі України стоїть корумпована структура, яка за своїми ознаками схожа на "сім'ю" Лукашенка. Саме тому Фонд приймає сьогодні рішення розірвати відносини з Білоруссю, і відповідно розглядається варіант розірвати співпрацю з Україною. Я впевнений, що це відбудеться.

У керівництва МВФ просто немає вибору, адже вони не мають права надавати допомогу тій країні, де суцільна корупція і кланово-олігархічний режим. Фонд себе дискредитує.

Комментариев нет: