4 сент. 2012 г.

В українців залишається все менше шансів усунути режим Януковича без кровопролиття

Вчора з уст народного депутата Лесі Оробець з’явилася інформація про те, що Верховна Рада на першому сесійному тижні у вересні повинна розглянути законопроект «Про мирні зібрання», яким передбачається застосування механізму арештів до 15 діб або до 2 місяців виправних робіт за порушення порядку організації мирних зібрань. Ця інформація з’явилася одночасно з повідомленнями про те, що міліція в масовому порядку здійснила закупівлі спецобладнання для розгону демонстрації, водометів тощо.

Таким чином, ці події є ланками єдиного ланцюга узурпації влади правлячим режимом сім’ї Януковича та Партії регіонів, це ще один крок до встановлення в Україні режиму бандократії. Все менше шансів залишається в народу України, української нації змінити цей режим без кровопролиття і застосування силових механізмів, адже ми бачимо, що після того, як було здійснено тотальні фальсифікації щодо формування окружних виборчих комісій, а потім в партіях, яких допустили до формування ОВК відбулася повна зміна персонального складу з метою включити відкритих чи прихованих членів Партії регіонів, можна робити однозначний висновок, що буде не просто фальсифікація виборів на окремій дільниці чи застосування тактичних махінацій, а буде здійснюватися тотальна заміна протоколів на користь тих осіб, які вже сином Януковича призначені на посади народних депутатів, і ці прізвища дуже легко вирахувати на кожному окрузі. Зрозуміло, що в Західній Україні, де рейтинг Партії регіонів дуже незначний, вони готуються до силових сценаріїв. Наприклад, на чолі окружкому у 117 виборчому окрузі став військовий пенсіонер Олександр Тюпалов. Це означає, що відбувається мілітаризація окружних комісій. Вони по суті перетворюються в карно-поліцейські структури.

Зрозуміло, цьому потрібно дати відсіч. Певна частина карально-силових органів – міліції, прокуратури, судів ,СБУ, мабуть, армії – вирішили, що вони будуть іти із сім’єю Януковича і режимом бандократії до кінця. Але кінець буде лише один – кримінальна відповідальність і покарання цих людей, тому що статті Конституції мають пряму дію. Зокрема, усі громадяни України, особливо з числа тих, які увійшли до складу окружних комісій, мають пам’ятати статтю 60 Конституції України про те, що ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази, а за віддання чи виконання явно злочинного розпорядження чи наказу передбачається юридична відповідальність.

Зрозуміло, що законопроект «Про мирні зібрання» абсолютно не потрібен, оскільки є 39 стаття Конституції регулює цю норму, тому ніякі закони в цьому випадку не потрібні. І будь-які репресії, які передбачає цей законопроект, порушують Конституцію України.

Українська Національна Консервативна партія вважає, що сьогодні і Янукович, і правляча більшість у Верховній Раді, яка складається з Партії регіонів, комуністів і Народної партії, а також певна кількість «тушок»,які зрадили «Нашу Україну», «Батьківщину», Юлію Тимошенко та своїх виборців, поставили себе поза законом. Вони вийшли з поля дії Конституції України, вони вчиняють дії, спрямовані на узурпацію влади в Україні, намагаються встановити диктатуру. Треба говорити про те, що всі рішення президента і Верховної Ради є сьогодні нелегітимними, незаконними, їх не можна виконувати, тому що це структури, які порушили 5 статтю Конституції.

УНКП звертається до всіх опозиційних сил негайно розпочати консультації щодо формування Комітету національного визволення. Терпіти далі не можна. Вже зрозуміло, що партія в Західній Україні націлилась на зрив виборів, на їх системну фальсифікацію. Тому зараз потрібно перейти до формування відповідних народних органів влади, які будуть обрані на народному віче, і які би могли запобігти встановленню диктатури режиму бандократії на Галицько-Волинських теренах.

Комментариев нет: