9 июн. 2015 г.

Куди ведуть Україну Порошенко і Гройсман?

Ходив навколо вокзалу у Вінниці, чекав на машину. Хотів знайти нормальну кав'ярню, і нічого не знайшов. Просто помийна яма, бомжатник, сморід, бруд. Всюди стоять тільки генделики-ригайлівки і жодного пристойного місця. Немає ні парку, ні скверика, ні алейки. Просто кілька ригайлівок, де опущені люди п'ють пиво з горілкою і їдять шаурму і пиріжки, зроблені невідомо з чого.

Стоять два жахливих брудних базари, кіоски, тимчасові споруди, все напівзруйноване, всюди лежать купи сміття, всюди опущені люди, ходять як зомбі, з деградованими обличчями. Поряд з вокзалом смердючий туалет, в який неможливо зайти, смердить відходами на весь вокзал. Ось цей бомжатник — обличчя міста.
Кидається в очі, що навколо вокзалу багато аптек. Зайшов в ригайлівку, випив, закусив, отруївся і одразу побіг в аптеку. Ось це і є те майбутнє, яке нам будують Гройсман і Порошенко. Це і є їх мекка. В таку помийну яму вони перетворили Поділля. Ось вам і весь результат правління Гройсмана і діяльності Порошенка. Така і Україна буде, як зараз район вокзалу у Вінниці. Розламані дороги, знищена інфраструктура, бродячі пси, бомжі, які лежать на кожному кроці, транспортне звалище навколо вокзалу, старі тролейбуси, маршртуки “Богдан”, які Порошенко випускав. Ось куди ведуть нас Порошенко, Гройсман.
Олег Соскін, Голова Української Національної Консервативної партії
 

3 комментария:

Yuriy Kurnat комментирует...

Треба як найшвидше гнати банду Порошенка, бажано через Крим до Москви, де собираються всі сатанинські сили, - для чого їх Бог же собирає всіх однієї масті в одному місці?! От і банді Порошенко треба зайняти своє місце, - інакше Бог не розпочне каральний план для комуняк-бандюків 20 сторіччя. Очевидно, що все 21 сторіччя буде присвячено знищенню цієї вікової банди та наслідків її діяльності як в фізичному світі, так і в головах народів. Тому мета українського суспільства повинна полягати в як найшвидшому виконанні Божих планів - гонитьбі банди Порошенка з України! Героїчному народу - слава! Ганьба банді Порошенка!

Villi комментирует...

Я не бував у Вінниці, але впевнений, що й інші наші міста , за винятком двох-трьох десятків не дуже від неї різняться. Але в мене , а може й ще у когось-склалолся враження, що Порошенко дійсно намагався грати роль "патрона" Вінниці ( не зрозуміло-чому, він же ж-молдавський). Тепер він-"патрон" України і судячи з його нікудишньої діяльності протягом першого року президентмтва, країна дійсно перетвоюється на бомжатник-руйнуються дороги, знищується залізниця, як гриби ростуть ломбарди, вмирає торгівля, спорожніли торгові центри й базари. Зросли ціни, тепер для переважної більшості наших людей вже стоїть питання не як і коли щось купити, а як не купувати, щоб дожити до наступної появи мізерної зарплати, пенсії чи підробітку. На цьому фоні лякаючими виглядають повидомлення про купівлю "бригадою" Яценюк-Яресько-Аваков 2000 тойот-пріус, кожна з яких коштує у межах 50000 дол. або падвищення зарплат держслужбовцям до700-1500 євро. Я вже не хочу тут зупинятися на будівельному "бумі", яких раптом вибухнув під час війни, будуються цілі квартали й містечка-звідки в цих людей така маса грошей, адже вожді нам кажуть щодня, що грошей нема ні на що, тільки на АТО! А АТО-явно не то, схоже що воно перетворилося на бізнес.Чий?

Unknown комментирует...

Я перепрошую, але Ви описуєте враження від міста побувавши на ЖД вокзалі і біля нього. А Ви бачили кращі вокзали в Україні десь? Одразу хочу попередити, я не є прихильником Порошенка чи Гройсмана (як голови ВР України)"...Просто помийна яма, бомжатник, сморід, бруд..." - треба було від`їхати 100 метрів від вокзалу і побачити алеї троянд. ... "Немає ні парку, ні скверика, ні алейки".... - а це зауваження є смішним?? Якщо Ви говорите так про все місто, то треба було його б хоча побачити, а не оцінювати по ЖД вокзалу. Поспілкуватися з мешканцями було б не зайвим: Вінниця до Гройсмана і після того як він став мером - це два різних міста. Всі площі реконструйовано, в нас найбільше фонтанів, чим у інших містах, стихійні базари максимум ліквідовано. А за транспорт - це вже смішно читати.. Почитайте новини: транспортна реформа в Вінниці і концепція розвитку громадського транспорту у Вінниці, що стала взірцем і досвід в цьому плані вже перейняли: Могилів-Подільський, Кривий Ріг, Кам янець-Под, Київ цікавиться... Саме у Вінниці Ви можете побачити нормальні трамваї, нові тролейбуси для людей з обмеженими можливостями і тролейбуси. Місто Вінниця посіло перше місце в рейтингу 50 найкращих міст України для життя у 2013 році. Рейтинг був складений журналом Фокус. Це вже про щось говорить, ні?
Якщо Вам не подобається Гройсман, як голова ВР, це одне. А поливати брудом місто і говорити, відверто смішні речі - це не повага до мешканців міста.