8 сент. 2009 г.

Ющенко зрозумів, що Стельмах продав його Тимошенко. Це агонія режиму

Стельмах розуміє, що наступним Президентом стане Тимошенко, тому він і його бізнесова група зробили ставку на Тимошенко, з нею домовилися і вже потихеньку продали їй свого патрона Ющенка. А Ющенко зрозумів, що його продали, і почав лякати Стельмаха можливою відставкою.

Я переконаний, що знімати Стельмаха потрібно було ще рік тому. А сьогодні знімуть його чи не знімуть – це вже не має значення, тому що країна наближається до внутрішнього дефолту. Якщо ж відставити зараз Стельмаха, тоді взагалі почнеться безлад, бо ж треба буде когось призначити на його місце. А щоб призначити нового голову Нацбанку, треба більшість у Верховній Раді, а більшості немає і парламент взагалі не працює.

Тут треба якось по-іншому діяти, але я вже навіть не знаю як. Думаю, що ми вже просто входимо у фазу агонії режиму і всієї системи. Чим воно закінчиться? Думаю, вже не довго чекати. У найближчі два місяці ми побачимо.

1 комментарий:

Анонимный комментирует...

Свині ще в селі Олего Ігоревич є, зерна багато зібрали, кризис усі 18 років був, так що населенню боятися немає чого))
Картопля також є,газу не беде-будемо топити дровами і грубами в селі... а мегаполіси буржуйки поставлять у кімнатах як у війну...Керосинку на освітлення як раніш...нехай буде дефолт...гривня давно вже не національна валюта дефакто ...зробим нову , яку надрукує новий створений ДЕРЖАВНИЙ банк УКРАЇНІ а не НБУ, НБУ разом з Ющенком Народ віганяє з країні разом з Тимошенко, і усіма іншими.. Я Вас візьму міністром економіки, якщо не будете заперечувати? )))))
Але якось у НАДО не хочеться..навіщо нам НАТО, НАТО то структура сіоністів...давайте вже свою алмію створимо, танки в нас є, літаки зробимо...населення протрезвіє..Сільське господарство відродимо, бо ЦЕ-головне!!!
Нехай матриця перезавантажується-МІ САМОДОСТАТНЯ КРАЇНА, У НАС ВСЕ Є!
ЧИ НЕ ТАК?