20 дек. 2010 г.

Бюджет України потрібно розглядати, як бюджет кланової "донецької сімї"

Те, що уряд України не повідомив громадян про особливості держбюджету- 2011 свідчить про те, що посилюється втаємничення і відсторонення широких верств громади від основовного фінансового плану Української держави.

Нам відомі тільки деякі незначні факти: курс долара, відносно гривні залишиться на тому ж рівні, дефіцит не перевищуватиме 3% від ВВП, інфляція зросте не більше ніж на 7-8%. Це не поганий рівень споживчої інфляції. Але такі показники можуть виявитись штучними. Оскільки, вже зараз спостерігається інша ситуація, яку не показує уряд.

Абсолютно не відомо, яку частину приноситимуть доходи в держбюджет, яку - становитиме видаткова частина, не відомо, скільки коштів планується отримати від запозичень, навіть не відомо скільки становитиме державний борг на кінець цього року і скільки коштів потрібно буде на обслуговування цього боргу. У нас немає кількості реальних показників аби сформувати реальну картину. Не відомо структуру видатків скільки на СБУ, на вугільну промисловість на Податкову на адміністрацію президента тощо. Не відомо, скільки витрачатимуть мафіозні клани, олігархічними сімействами через державний бюджет.

Також потріно врахувати, оскільки, державний борг складе лизько 54 мільярдів доларів, а ще плюс відсотки, Україна змушені будемо виплатити, як мінімум 70 мільярдів з 281 млрд., а це 25% з усього бюджету країни.

Це знову ж таки означає, що 70 млрд. доларів нашій країні доведеться знову позичити аби виплатити цей борг.

Бюджет України, на сьогодні, потрібно розглядати, як бюджет кланової "донецької сімї", які вважають, що Україна стала для них наповнювачем їхніх гаманців.

Комментариев нет: