12 окт. 2012 г.

Економічний колапс є невідворотною реальністю для України

Проти нас, незалежно від партійних кольорів, діє єдина система мільярдерів. Ми розуміємо, що 28 жовтня для нас з одного боку - кінець якогось процесу, з іншого боку, це може стати початком нового процесу. Проти нас діє об’єднана система мільярдерів, для яких немає значення, в якій формі проти нас діяти. Більше того, американські політтехнологи зараз просувають ідею створення в українському парламенті двопартійної системи, яка передбачатиме наявність Партії регіонів в ролі Республіканської партії і «Батьківщини» та «УДАРу» в ролі Демократичної партії.

Попри те, що до Верховної Ради потрапить об’єднана опозиція, яка за своєю суттю від Партії регіонів особливо не відрізняється, економічний колапс є невідворотною реальністю для України. Ми знаємо, що все іде до того, що в одному або в іншому місці ситуація дійде до соціального вибуху, і тоді режим, цілком можливо, діятиме в стилі казахстанського Жанаозеня, і міністр Саламатін готовий до того, щоб певна група завдала удару по людях, і таким чином залякала громадян.

Але ми не повинні дати їм таку можливість. Ми побачили два дні тому, що в Івано-Франківську групі людей вдалося застосувати такий механізм, коли влада не зуміла виконати те, що вона планувала зробити. Це означає, що у режиму теж всередині є серйозні протиріччя, але нам потрібно правильно будувати плацдарм, щоб подолати окупацію в Україні. Бо це – окупанти, вони фізіологічно відчувають себе відносно нас чужинцями.

Саме тому всім політичним та громадським діячам, які обстоюють патріотичні засади, треба готуватися до відкритого двобою із правлячою мафією. Першою фазою цього двобою буде день голосування під час виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року. Аби запобігти фальсифікаціям сьогодні вкрай важливо об’єднати зусилля кандидатів у народні депутати України від опозиційних політичних сил, патріотично налаштовані громадські організації і засоби масової інформації.

Комментариев нет: