1 окт. 2012 г.

Бідних людей зіштовхують між собою мільярдери

Між широкими верствами населенням заходу та сходу непорозумінь немає. Це все бідні люди. Проблеми у них усіх приблизно однакові. 80% населення України на сьогоднішній день є людьми бідними, що на сході, що на заході. Вони позбавлені засобів існування, засобів виробництва. У них майже відібрані останні атрибути приватної власності, тому що ті квартири, які у них є — це майже руїна. Усі перебувають під гнітом правлячої верхівки. Тому класовий інтерес у 90% українців, де б вони не жили, однаковий — скинути владу мільярдерів.

Мільярдери розуміють, що вони ввійшли в антагонічне протиріччя з більшістю населення. Тому вони створюють штучне протиріччя між бідними людьми. А закон про мови — це такий собі закинутий "троянський кінь", який повинен поділити бідних людей. Але люди на сході не розуміють, що в державі, яка називаються Україною, має бути українська мова. 85% населення ідентифікує себе українцями. Мова — це коди. Для українця геномним кодом є українська мова. І якщо ти українець, то повинен розмовляти українською. А якщо ти розмовляєш чужим кодом, російським, значить ти потрапляєш під контроль росіян. Мільярдери, які тримають ЗМІ, не хочуть цього пояснювати, бо їхня мета зіштовхнути бідних людей між собою. У цей час вони будуть далі дерибанити й стануть мультимільярдерами.

В Україні близько 20% населення можна включити в інтелектуальну еліту й середній клас. Їхнє завдання — пояснювати бідним людям із сходу та заходу, хто головний ворог. Вони мають стати лідерами для бідних людей і повести їх проти мільярдерів. На цьому можуть об'єднатися усі українці в незалежності від того, в якому регіоні вони живуть, якою мовою розмовляють, в яку церкву ходять. І тоді, як говорив Маркс і Енгельс, "Бьет час экспроприаторов экспроприировать". Нас тоді нічого не буде розділяти, а буде лише об'єднувати спільна ідея. Відібравши гроші у мільярдерів, ми перейдемо від кланово-олігархічної моделі до народного капіталізму середнього класу. А там, де середній клас складає дві третини суспільства мінімум, як у Польщі, Чехії, Скандинавії, Фінляндії, Швейцарії, де середній клас — 80-85% населення, там вже немає поділу на північ, південь, захід чи схід. Середній клас об'єднаний на тому, що його основа — це національна середня й дрібна буржуазія, яка формується на базі трудової власності й продуктивного способу виробництва. Тоді країну розділити неможливо. Це вихід, а якщо ми цього не зробимо, то мільярдери нас розділять умовними питаннями, скористаються нами, витрахають нас, щоб ми зчепились між собою, а вони будуть на горі нами маніпулювати.

Як тільки ми визнаємо інтереси титульної української нації, то одразу повинні задатися питанням: "ОУН-УПА будували Україну?" Так, будували. Хотіли, щоб Україна була незалежна. Вони воювали проти двох імперій — націонал-соціалістичної та комуно-російської. Вони герої, хоч і помилялися, бо всі помиляються. Це була трагедія, але вони хотіли бачити українську державу й намагалися її побудувати. Методи були такими, які були можливі на той час, але вони є національними героями й ми повинні їх відстоювати, боротися за них й робити усе можливе, щоб вони були визнані героями. Але тоді потрібно й визнати те, що багато українців воювало в радянсько-імперській армії. Вони теж воювали за Україну, але в рамках їхнього розуміння за радянську Україну. Тому права повинні бути у тих і тих однакові. Вийшла трагедія, що одна частина народу воювала по один бік за Україну, а інша по другий бік і теж за Україну. У нас є можливість поєднати тих і тих. Поки ми не визнали ОУН-УПА воюючою стороною на рівні з тими, хто воювали в радянській армії, ми не можемо стати повноцінною державою й нацією. Нам через це потрібно пройти й потрібно вилікуватися.

Потрібна духовна ланка, яка чітко роз'яснить тим, хто не розуміє, що це ваша друга частина. Без цієї другої частини ви ніколи не станете переможцями у потужній цивілізаційній війні, яка сьогодні триває в усьому світі. Якщо ми не об'єднаємо ці дві частини, то Україна стане жертвою у цьому цивілізаційному змаганні, сировинною зоною, яка буде поглинута. Тільки об'єднавши свої частини ми можемо встояти, але про це треба говорити і потрібно відібрати у мільярдерів їхні ЗМІ, щоб вони не дурили людям голови.

Комментариев нет: