7 мар. 2016 г.

Викрадення і судилище над Савченко: Народні депутати не повинні мовчати, як останнє лайно

Заява Української Національної Консервативної партії

Українська Національна Консервативна  партія вимагає негайного скликання і проведення позачергового засідання сесії Верховної Ради України у зв'язку із смертельною загрозою для життя лідера виборчого списку партії “Батьківщина”, депутата Верховної Ради України, члена постійної делегації України у Парламентській Асамблеї Ради Європи, єдиної в Україні жінки-військового льотчика, офіцера Збройних Сил України Надії Савченко.

Звертаємось до народних депутатів, голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, до лідерів парламентських фракцій та груп Юрія Луценка, Максима Бурбака, Юлії Тимошенко, Олега Березюка, Олега Ляшка. Що ви робите? Народний депутат Надія Савченко викрадена за наказом керівництва ворожої держави, так званого президента Путіна. Це плювок вам всім в обличчя і наруга над Україною. Нас опускають, показують, що ми ні нащо не здатне лайно. Ви народні депутати, чи хто?

Уявіть собі, що було б, якби, наприклад, Франція викрала лідера списку однієї із найбільших партій німецького Бундестагу. Або Мексика викрала сенатора Сполучених Штатів. Можна собі таке уявити? Якщо започаткована така традиція, то Україна теж повинна почати затримання російських політиків. Треба затримати Жиріновського, Гризлова. Якщо ми переводимо стосунки у таку площину, нехай росіяни готуються до відкритої війни. Адже вже є люди, які приєдналися до моїх попереджень, той же Тарута та інші.

В даній ситуації не може бути якихось партійних та інших поділів. Всі повинні об'єднатися в одне ціле. Тому що це виклик усій українській громаді, політикуму. Сьогодні — Савченко, а завтра може бути будь-хто. Якщо Надія Савченко помре, потрібно повністю розірвати відносини з Російською Федерацією. Вже зараз треба відкликати українського посла в Російській Федерації. Російський посол Зурабов має бути персоною нон грата. В Україні не повинно бути російських підприємств, банків та інших активів. Чому всі мовчать? Де українська молодь, націоналісти?

Комментариев нет: