18 сент. 2009 г.

Існує загроза розподілу України по Дніпру

Україна не готова до нових викликів переформатування світу. Сьогодні Україна перетворюється на неоколоніальний придаток інших успішних країн.

Цілком ймовірне виникнення ситуації, коли Україну можуть розірвати по Дніпру, і навіть війни з Росією, яка можлива вже найближчими місяцями. Після того, як Штати повністю лягли» під Росію, ми повинні думати, що буде з нами, ми повинні самі себе захищати.

Я переконаний, що безпеку країни зможе забезпечити лише нова правляча еліта, яку наша земля поки що не народила. Нам потрібен Геракл, який зможе очистити ці Авгієві стайні,я маю на увазі тотальне усунення від влади правлячої владної еліти.Інакше ми втратимо Україну.

4 комментария:

V комментирует...

Виникає таке враження, що автор готується за когось агітувати. :)

Багато ситуацій є ймовірними: розрив по Дніпру, відділення Криму і т.п, але до чого тут Штати? І що значить самі себе захищати?

Конкретики маловато :)

Анонимный комментирует...

...зможе забезпечити лише нова правляча еліта, яку наша земля поки що не народила....

Хто сказав що в нас її немає?
Є дуже небагать людей які справді розуміють що відбувається...
і чому відбувається, але поки країна буде так жорстоко пити, діла не буде!Олег Вікторович-тверезість суспільства це основа перетворень...а щодо націоналізаціїНБУ(дивно звучить) і перетворення його в Державний Бану Україні, то це лише питання часу, як і передача функцій друкування грошей державному казначейству , чи не так? 50 млрд гр. чималі гроші, а де вони? оце питання №1

Анонимный комментирует...

...тотальне усунення від влади правлячої владної еліти...

ЯК МОЖЕ УСУНУТИ ВЛАДУ п"яне населення...хіба в п"ному стані взагали думається?
як у вашій партії вирішено це питання?

Дмитрий Ляшенко комментирует...

...Цілком ймовірне виникнення ситуації, коли Україну можуть розірвати по Дніпру...

А чому не по Збручу чи Сіверському Донцю? Хто провів цю межу? Чи це означатиме, що половина населення Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя опиниться в Лівобережній, а половина в Правобережній Україні?
Так, загрози для України існують, як зовнішні так і внутрішні. Але українці розуміють що реалізація принципу "розділяй і володарюй" вигідна кому завгодно, тільки не народу України.
Політики, що мусують тезу про розділ України виглядають як запроданці чужих сил. Я впевнений, що населення не підтримає ідею розподілу України ні у Львові ні в Луганську ні в Києві.