24 дек. 2010 г.

Курс може обвалитися до 12 грн/дол.

Після новорічних свят гривня може обвалитися. Тиждень тому було прийнято рішення почати формувати золотовалютний запас у російських рублях. Це є ознакою того, що гривня якимось чином починає зливатися з російським рублем. З другого боку, ми бачимо, що людина, яка призначена головою Національного банку (С.Арбузов), не є професійним банкіром. Він, звісна річ, працював на якихось засадах, але для посади голови НБУ, я вважаю, він є абсолютно незрілою персоною. Ми не знаємо його програми, не знаємо його дій, не знаємо його портфоліо, не знаємо, які кроки він буде робити, він не оприлюднив свою програму.

На мою думку, після свят, десь наприкінці січня, може відбутися обвал гривні.

Фактично до десяти-дванадцяти вона може обвалитися. Хто понесе за це відповідальність? Цей новопризначений Арбузов, про якого взагалі нічого не відомо?

Що саме може послужити причиною обвалу національної валюти? Передумовами цього можуть стати непрофесійність та закритість нового керівництва, належність його до корпоративної сім’ї Януковича та непрозорість дій НБУ.

1 комментарий:

ASTRID комментирует...

Привіт пані та панове,
Дозвольте мені представити вам рік кінці можливості в красу і радість. Ви турбуватися про курортного сезону, ви хочете, щоб почати новий рік з великі надії. Я даю вам можливість швидко і якісно кредиту протягом короткого часу. Не соромтеся, тільки одну адресу можна отримати відомості.
E-mail: lucastrid123@gmail.com