23 дек. 2011 г.

Українці, як довго терпітимете національних зрадників?!

Сьогодні всіх українців хвилює питання чи розрахувався НАК „Нафтогаз України” з російським „Газпромом” за спожитий у листопаді 2011 року газ. За інформацією експерта Інституту енергетичних досліджень Ю.Корольчука, НАК „Нафтогаз України” не зумів зібрати всієї необхідної суми для сплати за спожитий у листопаді п. р. російський газ. З майже $1 млрд. компанія оплатила лише частину і ще залишається винною «Газпрому» $540 млн.

Окрім цього, за словами Ю.Корольчука, „Нафтогаз” і „Газпром” потайки підписали додаткову угоду про продовження термінів розрахунків за газ з 7 до 28 числа місяця, наступного за звітним.

28 грудня 2011 року невідворотно наближається. Цілком логічно постають питання:

* Коли і скільки НАК „Нафтогаз України” заплатить „Газпрому”?
* Якою є загальна сума платежу за листопад 2011 року, що її має віддати український народ російському газовому монополісту?
* Як довго НАК „Нафтогаз України” здиратиме останню шкіру з українців, аби розплатитися за російський газ?
* Скільки ще українці терпітимуть некомпетентне керівництво енергетичного сектору України в особі міністра палива та енергетики Ю.Бойка та прем’єр-міністра М.Азарова, які зраджують національні інтереси України?


До речі, що за таємні переговори М.Азаров вів з російським прем’єром В.Путіним у ніч з 20 на 21 грудня 2011 року в Ново-Огарьово? Які чорні справи чинилися ними під прикриттям ночі?

Українська Національна Консервативна партія (УНКП) вимагає оприлюднити перебіг переговорів прем’єрів Росії та України, а також тексти документів, що обговорювалися ними під час зустрічі.

УНКП також наполягає на всебічному висвітленні результатів фінансової діяльності НАК „Нафтогаз України”.

Згідно із Конституцією України (ст. 13), „Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Кожний громадянин має право користуватися природними об’єктами права власності народу відповідно до закону...”

Якщо правлячі кланово-олігархічні групи спробують здати Росії газовий сектор України, для української нації це буде національною катастрофою.

Українська Національна Консервативна партія попереджає, будь які спроби здати український газовий сектор у власність Росії отримають відповідну негайну відсіч.

Прес-служба УНКП

Комментариев нет: