22 дек. 2011 г.

Грищенко, чому МЗС України продовжує боятися «Останнього диктатора» Європи?

19 грудня 2011 року активістки громадського руху «FEMEN» провели акцію протесту «КБатька», яка проходила біля центрального входу до головного управління КДБ Білорусі в Мінську. А вже о 19 вечора на мінському автовокзалі "Східний", дівчат схопили люди в чорному (Чорні ескадрони). Це сталося раптово і на очах у багатьох свідків. Як заявила одна з активісток Інна Шевченко, яка вже перебуває у Києві, дівчат схопили, вивезли до лісу і здійснили численні акти наруги (били ціпками, зривали одяг, обливали зеленкою, обрізали волосся та погрожували вбити).

В Україні завжди шанували жінок. Якщо в нашій країні є хлопці, що поважають українських дівчат, вони мають жорстко відреагувати на жахливі події, що сталися з дівчатами у Білорусі. Дії білоруських КДБістів стосовно українських громадянок просто неприпустимі. Поза сумнівом, здійснена брутальна хижацька акція, яка повністю принижує людську гідність. Зрозуміло, що завдано страшний удар по україно-білоруським відносинам. Якщо продажна кланово-олігархічна влада в Україні не може гідно прореагувати на ці події, то відсіч цим білоруським КДБістським потворам мають дати українські чоловіки, які ще мають дух коліїв-гайдамаків.

Скільки можна терпіти засилля білоруських товарів, які продаються в їх ларьках на українському ринку? Варто відзначити, що від’ємне сальдо торгівлі товарами України з Білоруссю за січень-жовтень 2011 року становить 1,7 млрд. дол. [Державна служба статистики України]. Як довго українці своїми грошами будуть підтримувати диктаторський режим А. Лукашенка. Побиття українських дівчат це подяка за те, що ми годуємо білоруських українофобів? Українська Національна Консервативна партія вимагає від МЗС вислати з України білоруського посла та подати ноту від МЗС України до МЗС Білорусі з приводу, наруги вчиненої над українськими громадянами на території Білорусі.

Якщо цього не буде зроблено Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко має подати у відставку.

Прес-служба УНКП

Комментариев нет: