9 дек. 2011 г.

Опричники йдуть до влади

В експертному середовищі все частіше обговорюється сценарій реалізації моделі влади, яка отримала назву «Опричники». Вона дає змогу монополізувати в руках правлячої олігархічної сім’ї всі доходи та владу. Ударною силою «єнакіївської сім’ї» стане старший син В. Януковича. Початком такого сценарію має стати усунення з посади віце-прем’єр міністра Сергія Тігіпко.

Його місце можуть запропонувати, наприклад голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександру Вілкулу (1974 р.н.). Подейкують, що ця особа наближена до «єнакіївської сім’ї». «Сім’ї» подобається модель «Опричників», яка була успішно впроваджена володарем Московії Іваном IV, т.зв. Грозний (1530-1584 рр.). Він був одним із найжорстокіших бандитів Московщини. В період його правління було вбито сотні тисяч людей. Достатньо згадати його кроваві вакханалії у Новгороді та Казані. Якщо цей сценарій (встановлення опричнини) стане реальністю, а саме старший син Януковича очолить Кабінет Міністрів України, то в країні розгорнеться кровавий терор. Власне кажучи, перші приклади терору ми вже бачимо.

Зрозуміло, що для утвердження своєї незаконної влади „єнакіївській сім’ї” потрібно буде ввести надзвичайний стан в країні, здійснити масові арешти всіх іншодумців, запровадити карткову систему на продукти та інші товари, встановити тотальну цензуру та заборону на будь-які акції протесту з боку українського народу, розтрощити місцеве самоврядування, малий і середній національний бізнес, знищити патріотичну інтелігенцію.

Отже, Україна буде відкинута у криваву дикунську темряву Середньовіччя і опиниться у цілковитій міжнародній ізоляції.

Цей сценарій є найгіршим з усіх, які можна спрогнозувати. Для того, щоб він не здійснився, повинні об’єднатися всі сили Україні, які сповідують людські цінності. Часу залишилося обмаль. До того ж, Україна вже перейшла межу, що відділяє країну від повного фінансово-економічного краху та соціального занепаду. Винуватцем цього є правляча олігархія, яка добровільно не поступиться владою і грошима, і саме тому піде на встановлення диктатури. Щоб цього не сталося, український народ має розпочати супротив олігархічній владі та перейти до прямого народовладдя через формування місцевих комітетів захисту Конституції України*.

*Ст. 5 Конституції України
„...Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо... Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу…”

Олег Соскін,
Голова УНКП

Комментариев нет: