22 апр. 2015 г.

Закон про декомунізацію досі не підписано: подарунок кату Леніну на 145 років?

Гройсман, як виглядає, діє так само як свого часу діяв його дід — підступно, хитро. Ворон ворону око не виклює, можливо тому Гройсман до цього часу не підписав закон про декомунізацію і не передав його на підпис Порошенкові. Вже давно потрібно було це зробити, щоб знести в Україні всі пам'ятники Ульянову-Бланку (Леніну).

На жаль, сьогодні 22 квітня виповнилось 145 років з дня народження сатаніста і кривавого ката українського народу Леніна, а закон про декомунізацію досі не підписаний. Так виглядає, що Гройсман діє, наче справжній ленінець.
Коли нас треба обкласти податками, всі процедури завершуються протягом кількох днів, щоб якомога швидше почати грабувати українців. Чи введення військового податку, чи податку на продаж валюти, чи податку на нерухомість — там ніяких проблем не було, там всі рішення приймалися моментально, щоб здерти останню шкуру з українців.
А як тільки мова йде дійсно про державну справу, про збереження України, формування України, як потужної європейської самостійної соборної держави, то тут уже гройсмани, вальцмани, яценюки всіляко затягують справу.
Гройсман зробив справжній подарунок україножеру Ульянову-Бланку на день його народження. Також це подарунок Путіну, тому що мумія ката лежить на Червоній площі, де учень Ульянова-Бланка Путін буде приймати військовий парад 9 травня, щоб відзвітувати Леніну, як він мучить і заливає кров'ю українську націю. А гройсмани, порошенки, яценюки — це підручні Ульянова-Бланка, ті, що ллють воду на млин кагебістів-москитів.
Можна зробити тільки висновок — поки ми не скинемо цю нову зграю мародерів-трупоїдів, яка прорвалась на крові сотень тисяч українців, ми долю арійської держави Русі-України на краще не змінимо.

1 комментарий:

Oleg Mykolajovych Olijnyk комментирует...

... така вже в нас кастрована нація, без яєць і без піхви. Поки не прийдуть вбивати, будуть мовчати, як вівці на бійні. За те до оковитої в нас любов! а до волі страх...
А люди наче подуріли, самі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть...