3 мар. 2012 г.

Терор податкової проти Інституту трансформації суспільства набирає обертів

Терор податкової проти Інституту трансформації суспільства набирає обертів. Як відомо, 14 лютого 2012 року Державна податкова інспекція у Шевченківському районі м. Києва розпочала безпідставну позапланову перевірку Благодійного фонду „Інститут трансформації суспільства”. 28 лютого 2012 року термін невмотивованої позапланової перевірки було подовжено на 5 робочих днів (до 3.03.2012 р.). 1 березня 2012 року Державна податкова адміністрація України почала нову фазу терору – розпочався напад на партнерів Благодійного фонду „Інститут трансформації суспільства”. Здійснюється перевірка їх документації. По суті, відбувається залякування десятків людей.

Масштаб та несамовитість переслідування свідчать, що до терору проти Інституту трансформації суспільства причетний особисто В.Янукович та його оточення. Замість того, аби виконувати свою передвиборчу програму нинішній Президент України розгорнув перманентний терор проти громадських та політичних діячів, що знаходяться в опозиції до нього та його режиму. Фактично, відбувається „лукашенкізація” режиму Януковича.

Благодійний фонд „Інститут трансформації суспільства” звертається до всіх представників третього сектору, громадських організацій та політичних партій негайно сформувати Всеукраїнський комітет із захисту громадських організацій та підприємницьких структур і розпочати прямі активні дії проти узурпатора та ката України В.Януковича.

Потрібно домогтися його негайної відставки з посади Президента України. Кожен день перебування Януковича при владі наближає час, коли Україна буде кинута у вир соціальної, національної та громадянської війни.

На часі гасла: „Януковича – у відставку!”, „Хто з Януковичем та його сім’єю – ворог України та української нації!”, „Усунемо Януковича – врятуємо Україну!”.

Олег Соскін,
директор Інституту трансформації суспільства,
Голова Української Національної Консервативної партії

Комментариев нет: