12 мар. 2012 г.

Янукович – затягує нові жертви до чорної діри

Заява Української Національної Консервативної партії

Є таке спостереження (яке стає всі більш усталеним), що В.Янукович притягує до себе різні трагедії та негаразди як «чорна діра». Чергова трагічна подія такого ряду трапилася 29 лютого 2012 року в місті Єнакієво, на батьківщині Януковича, там де пройшла його кримінальна юність. В одній із нелегальних копанок, де кустарним способом здійснювався видобуток вугілля, внаслідок аварії загинуло 6 осіб. Як завжди, влада Януковича приховує реальну інформацію про трагедію, яка сталася, але вже можна зробити перші попередні висновки.

По-перше, на Донбасі створена потужна кримінальна система нелегального видобутку вугілля. Зрозуміло, що цей видобуток здійснюється під „найвищим дахом”. Символічно, що ця подія відбулася саме на батьківщині В.Януковича, бо виглядає так, що Єнакієве є сьогодні центром цього кримінального, антилюдського бізнесу, процвітаючого завдяки хижацькій надексплуатації шахтарів, яким немає де працювати, бо їх звільнили, через закриття шахт. Для того, щоб прогодувати свої сім’ї вони вимушені найматися у нелегальні шахти та працювати у цих жахливих умовах.

На прикладі Єнакієво ми бачимо до якого жалюгідного стану доведено це місто, і які страшні умови життя його мешканців. Це яскравий доказ того, що чекає на Україну, якщо Янукович залишиться при владі ще місяць, два три, рік, – чи як він каже – піде на другий термін. У цьому випадку, вся Україна буде перетворена на «Єнакіївські копанки», в таку собі жахливу резервацію, і ми всі станемо бранцями цього концтабору імені Януковича.

Українська Національна Консервативна партія висловлює співчуття близьким і рідним тих шахтарів, які загинули в результаті дій кримінальної української влади. Ми звертаємося до депутатів, до всіх політиків, щоби вони не дали можливості Януковичу і його бригаді «замилити» цю трагічну справу. Потрібно, щоб сім’ям шахтарів, які загинули, згідно з чинним законодавством, були виплачені гроші. Люди не винні, що їх примусили так працювати. Вина лежить на Януковичі і його бандитській владі.

По-друге. Врешті-решт, ми звертаємося до Генпрокуратури, МВС, СБУ, ДПА з вимогою здійснити об’єктивне розслідування цієї резонансної справи, та викрити підвалини того корупційного механізму, який «кришує» нелегальний видобуток вугілля. Ми вважаємо, що суспільство також повинно знати чи не причетний до діяльності цих нелегальних копанок новопризначений міністр фінансів пан Колобов. До цього часу ніде неможливо знайти розгорнуту (по рокам) біографію цього чиновника. Суспільство має право знати про його професійний досвід і де він працював раніше. Висловлюються такі думки, що він був одним із тих, хто контролював фінансову частину нелегальнї діяльності по видобутку вугілля у вищезгаданих копанках.

По-третє, ще раз звертаємося до лідерів опозиційних партій, яких поки що остаточно не добив існуючий режим. Панове Яценюк, Гриценко, Катеренчук, Костенко, Королевська, Кириленко, лідери партії «Батьківщина», почніть активно, рішуче діяти проти правлячого режиму бандократії. Під ними повинна палати земля. Не дамо їм замовчати жодного факту вбивств українських громадян. Ще раз підкреслюємо: сьогодні питання потрібно ставити руба. Або Янукович, або Україна! Кожен день його перебування при владі разом з такими як Азаров, Литвин, Тигіпко та інші веде до повного краху України.

Прес-служба
Української Національної Консервативної партії

Комментариев нет: