4 мая 2015 г.

Ситуація драматична: 1% мільярдерів володіє 80% національного багатства України

Кучма — батько тієї системи, яка сьогодні сформована в Україні. Всі інші, хто перебував при владі, долучилися до цього процесу. Ось як виглядає графічна модель — 1% мільярдери, 19% умовний середній клас, 80% - бідні. 1% мільярдерів володіє 80% національного багатства, середній клас володіє 5% національного багатства. Ситуація стала драматичною.

 Фактично у нас в структурі майже не залишилось умовного середнього класу приватних  власників, які саме формують малу і середню національну буржуазію, що діє на основі відкритої системи конкуренції, вільного підприємництва, орієнтована на розвиток трудової приватної власності, формує продуктивну модель економіки і формує реальне багатство.
Клас плутократії, мільярдери націлений на розвиток фінансового лихварського капіталу, збільшує свої статки за рахунок віртуальних фінансових схем, використовуючи для збагачення паразитичні форми капіталу.
Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії, уривок з доповіді “Сучасна грошово-фінансова система України – шлях до дефолту”

Комментариев нет: