14 февр. 2013 г.

Де поділися львівські депутати-мажоритарники?


З часу виборів до Верховної Ради пройшло вже 100 днів, але чомусь не чути поки що львівських депутатів-мажоритарників, яких львівська громада підтримала та обрала для того, щоб вони захищали інтереси мешканців Львівщини.

Чому львівські мажоритарники нічого не говорять про небезпеку видобування геноцидного сланцевого газу? Чому про цю проблему говорить лише одна Ірина Сех? Адже саме Львівщина разом з Івано-Франківською областю може невдовзі стати здобиччю імперіалістичної компанії «Шеврон», якій Янукович та його «Сім’я» хочуть дозволити видобувати сланцевий газ на Галичині. Де народні депутати Хміль, Васюник, Пазиняк, Котеляк, Тягнибок, Курпіль, Ілик, Канівець? Хотілось би почути позицію Фаріон щодо ситуацію у Львові. Все-таки її обрала громада з таким величезним відривом від найближчого конкурента. Де подівся Дубневич? Де його «галицьке коло»?

У депутатів від Львівщини взагалі є якийсь план дій? Як вони збираються захищати громаду від режиму Януковича, який пішов у агресивний наступ на українців? Де вони всі сховались? Чому до цього часу не знятий Михайло Костюк з посади голови Львівської облдержадміністрації? Чому не працює обласна рада, чому вона не сформувала своє виконавче бюро? Чому депутати не цікавляться ситуацією в місті Львові? Останніми подіями, зокрема, тим, що Садовий вирішив виділити земельну ділянку для спортивної арени під проведення Євробаскету-2015, а виявилось, що на цій ділянці три дитячих футбольних поля.

Настав час львівським депутатам-мажоритарникам проявити себе, виправдати довіру львівської громади, стати на захист її інтересів. Саме для цього їх обирали. Депутати, які представляють в парламенті Львівщину, мають бути в авангарді і подавати приклад усім іншим представникам парламентської опозиції. Саме цього чекає від них львівська громада.

Комментариев нет: