24 мая 2013 г.

Чи підтримують Швеція і Фінляндія режим бандократії Януковича в Україні?


Відкрите звернення Української Національної Консервативної партії до прем’єр-міністра Швеції Фредріка Райнфельдта та прем’єр-міністра Фінляндії Юркі Катайнена

Кожара, міністр закордонних справ України, збирається 28 травня 2013 року з офіційним візитом відвідати Фінляндію, а 29 травня - Швецію. Про це 21 травня під час брифінгу заявив виконуючий обов’язки директора департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

Однак, як можуть цивілізовані, демократичні держави приймати міністра закордонних справ країни, де встановлено режим бандократії , який топчеться по правам і свободам людини, де лідер політичної опозиції і колишній прем’єр-міністр перебуває у в’язниці, де неприпустимо високий рівень корупції, де журналістів б’ють на очах працівників правоохоронних органів, які не хочуть на це належно реагувати? Як відомо, міжнародна правозахисна організація Freedom house віднесла Україну поряд із Замбією та Південним Суданом до частково вільних країн, які за рейтингом свободи у світі зайняли 131-133 місця і останніми увійшли до числа частково вільних, після них розташовуються повністю невільні держави.

Тому, якщо цивілізована європейська держава приймає таких осіб, як Кожара, для яких взагалі треба ввести заборону на в’їзд в країни Європи, то чи означає це, що ці країни підтримують мафіозний режим бандократії в Україні?

Якщо ж офіційні особи Швеції та Фінляндії вирішать зустрічатися з Кожарою, то може скластися враження, що вони вступають з ним у кругову поруку. Тоді як на це мають реагувати мешканці Фінляндії та Швеції, якщо їх державні посадові особи зустрічаються з представниками режиму узурпаторів, що діє в антиконституційному полі?

Українська Національна Консервативна партія заявляє, що для режиму Януковича та його представників у Європі має бути введена ізоляція, адже вони лише посилюють репресії і йдуть шляхом встановлення диктатури. Підтвердженням цього стали події 18 травня в Києві, коли ми побачили загони ескадронів смерті, які готові розправлятися з опозицією, а Міністерство внутрішніх справ, як виглядає, лише керує цим процесом, а Генеральна прокуратура практично паралізована, і схоже, що її керівництво перебуває під контролем Януковича.

Комментариев нет: