24 мая 2013 г.

Шустеріада в Україні: коли ми побачимо її кінець?

Савік Шустер 24 травня 2013 року на черговий прямий ефір ток-шоу «Шустер Live» для обговорення питання силових провокацій, що відбувалися в Києві 18 травня, і, як виглядає, були режисовані правлячим режимом, запросив одіозних представників Партії регіонів – Вадима Колесніченка, Олену Бондаренко, Інну Богословську. Отже, можна припустити, що українським телеглядачам черговий раз впродовж кількох годин вішатимуть на вуха локшину про так званий фашизм, який насправді є фантомом сталінсько-кадебістської пропаганди.

Виникає питання: навіщо нам це потрібно? Чому ми дозволяємо на своїй землі влаштовувати таке антиукраїнське шоу і перед багатомільйонною телеаудиторією українофобам поливати брудом патріотів України і всю українську націю? Чому ми віддаємо свій інформаційний простір на поталу чужинцям?

Що взагалі робить в Україні Савік Шустер? Навіщо він тут комусь потрібен? Невже у нас мало своїх талановитих журналістів? Яка його мета? Чи сприяє він розвитку України? Ні, як виглядає, його діяльність не спрямована на користь української держави, українського народу. З ефіру в ефір він запрошує людей, які відомі своєї антиукраїнською позицією.

Тоді, можливо, Шустеру краще поїхати в Росію? Чи, наприклад, в Італію, адже Шустер позиціонує себе, як ліберал, борець проти дискримінації і расизму, якраз там є актуальна тема втікачів-нелегалів мусульман з Лівії, або ж нехай поїде у Францію, де дуже гостро стоїть питання щодо легалізації одностатевих шлюбів та загострились проблеми на ґрунті мультикультуралізму, там в нього буде можливість захищати інтереси трьох мільйонів африканців, які приїхали до Франції і розповідають французькій нації, як їй жити. До того ж зараз в Європі такі лідери, як Ангела Меркель, визнають, що політика мультикультуралізму на теренах національних європейських держав зазнала краху. Зокрема, це проявилося в тому, що завезено в Європейські держави мільйони арабів, африканців, мусульман, а вони разом із собою принесли власну культуру, звичаї, релігію і тепер фактично розпочали війну проти корінних титульних націй. Останній яскравий приклад цієї війни – вбивство озброєними сокирами мусульманами британського солдата в Лондоні чи заворушення у Стокгольмі. Ці мігранти не приймають норм суспільства, в якому починають нове життя, зберігають ознаки власних цивілізацій. Тому, по суті, вже всередині самої Європи триває цивілізаційна війна, щоб відібрати у білої раси життєвий простір. Чому б Шустеру не зосередитись на такій цікавій темі в якійсь із європейських країн? Наприклад, у Швеції. Там його образ прийняли б з великою шаною, він міг би вести прямі репортажі з гущі подій, за одно поставив би там свій автомобіль і подивився, що б з ним зробила в Стокгольмі розлючена юрба мігрантів.

Отже, як виглядає, Шустеру настав час полишити терени України і продемонструвати свій професіоналізм та мультикультуралізм в інших європейських країнах. А нас залишив би в спокої. Бо його постійна поява на кланових корпоративних телеканалах вже викликає відчуття відрази.

Українська Національна Консервативна партія звертається до всіх порядних українських політиків не брати участі в цих сурогатних водевілях з прописаними ролями та заздалегідь визначеним кінцем. Ми маємо надію, що кінець цієї «шустеріади» вже не за горами.

Комментариев нет: