7 мая 2013 г.

Львів: Комуністична окупація відновлена


Львівський окружний адміністративний суд 7 травня 2013 року зупинив дію ухвали Львівської міської ради від 25.04.2013р. № 2294 "Про оголошення 8 травня у м. Львові Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв тоталітарних режимів та жертв Другої світової війни" до набрання судовим рішенням законної сили.

Цей же суд 7 травня ухвалив рішення зупинити дію ухвали Львівської міської ради від 25.04.2013 року №2293 «Про заборону використання окупаційної символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова» в частині заборони використання на території м. Львова символіки неіснуючої держави – СРСР, комуністичної символіки, на будівлях державних установ і комунальних підприємств м.Львова, під час проведення масових заходів.

В першому випадку рішення приймав суддя Кравчук Володимир Миколайович, який одночасно є доктором юридичних наук, професором кафедри цивільного права та процесу Львівського національного університету ім. Івана Франка. Друге рішення ухвалювала суддя Карп'як Оксана Орестівна. На жаль, про обох суддів нічого не відомо – де вони народились, звідки вони. Позивачем в обох справах був прокурор міста Львова Андрій Стасів, 1974 року народження, уродженець с. Ходовичі Стрийського району Львівської області.

По суті, здійснено політичний злочин проти національних інтересів українського народу. Саме в такому контексті варто розглядати рішення так званого суду і дії прокурора міста Львова. Виникає питання: що за особи працюють в цих органах влади? Це українці чи заслані козачки з Московії? Але хто оплачує їхню діяльність? Український народ, платники податків, які фінансують величезні пільги для суддів і прокурорів, що замість того, аби захищати інтереси львівської громади, ухвалюють подібні україножерські антиконституційні рішення. Тоді виникає питання: навіщо нам установи, в яких працюють особи, що ухвалюють рішення, спрямовані проти української нації?

Якщо ці судді і прокурори ухвалюють такі антиукраїнські рішення, то їм немає чого робити у Львові. Їм потрібно виїжджати до Москви і там прославляти Сталіна і Путіна. І якщо зараз в Західній Україні відбувається регенерація злочинної комуністичної ідеології та державної номенклатури, то може настав час провести люстрацію?

Після рішення цих суддів і прокурорів виникає питання: за що боролись десятки мільйонів українців, які свої життя віддали за те, щоб зламати хребет комуністичному кадебістському Радянському Союзу? За що проливали кров наші пращури? За що віддали життя Шухевич, Бандера, Петлюра, Коновалець і десятки мільйонів українців, які боролись за національний суверенітет України проти комуністичного сатанинського ладу? Щоб потім такі фігури, отримавши вищу освіту в державних університетах, обійнявши високі посади, зраджували власну націю? Мабуть, у цих осіб спрацював комплекс іуди, зрадника. Але чи усвідомлюють вони, що своїми рішеннями готують масові зіткнення на Галичині? Чи усвідомлюють судді і прокурори наслідки своїх дій?

Бо ж, як відомо, комуністична радянська символіка – це символіка чорних сатанинських сил, які на чолі з Леніним, Троцьким, Сталіним, Хрущовим, Брежнєвим та іншими ватажками комуністичного режиму творили геноцид проти української нації і нищили українську державу.

Тому, хто дав право приймати такі антиукраїнські рішення суддям і прокурорам? Чому прокуратура оскаржує рішення Львівської міської ради, яку обирала Львівська громада, замість того, щоб боротися із наркоторгівлею, контрабандою та розкривати інші злочини? А суди мають захищати простих громадян та їх права від бюрократичної номенклатурної наруги. Однак, виглядає так, що ці установи виконують волю таких антиукраїнських структур, як Партія регіонів і КПУ. Але, як відомо, Партія регіонів і комуністи з тріском програли вибори до Верховної Ради 28 жовтня 2012 року у Львівській області. Зокрема, КПУ набрала 1,99% голосів виборців, а Партія регіонів – 4,70%. Отже, громада Галичини чітко продемонструвала своє ставлення і до правлячого режиму бандократії, і до його сателітів – комуністів.

І якщо попри народне волевиявлення суд і прокуратура ухвалюють подібні рішення, це означає, що галицька громада перебуває в окупації, що в ній встановлено антиукраїнське іго. Тоді логічно, що проукраїнські сили на Галичині повинні звільнити Гаицький край від московських окупантів, комуністичних іуд та бандитської нечисті, від всіх тих, хто хворіє на комплекс іуди, каїна.

Який тоді вихід із ситуації? Як знешкодити цю бандитську комуністичну криворізько-єнакіївську гідру? Може у Львові на кожному стовпі треба розклеїти портрети цих суддів і прокурорів, як тих, хто служить комуністам? Чи є вони послідовниками чорної справи бандита Джугашвілі (Сталіна)? Хто вони такі, хто є членами їх сімей? Зрештою, у Львові є ЗМІ, є телеканал ZIK, де працюють такі особи, як Добродомов, є лідери політичних партій. Чому вони не дають оцінки того, що відбувається? Кому служить голова Львівської ОДА? Чому немає заяв Львівської обласної ради, Львівської міської ради? Чому мовчить міський голова Садовий? Де позиція Васюника, та інших народних депутатів, обраних в мажоритарних округах Львова? Чому не чути ректора ЛНУ ім. Івана Франка, а також голови Ради ректорів Львівщини? Де позиція «Свободи», «УДАРу» і народного депутата Гінки?

Що робити? Чи можуть якісь особи, яких не обирала львівська громада, приймати такі рішення? Хто їм дав право на це? Якщо вони не усвідомлюють наслідків своїх вчинків, якщо щось трапиться 9 травня і проллється кров, то чи готові вони взяти на себе відповідальність? І що робити львівській громаді?

Настав час перебирати владу в свої руки в рамках Європейської хартії місцевого самоврядування і статті 5 Конституції України. І якщо існує Кримська автономна республіка, то, можливо, в рамках унітарної України варто говорити і про створення Галицько-Волинського автономного краю, де суддів обиратиме громада максимум на 1 рік, а не призначатиме пожиттєво межигірський диктатор, і де інституція прокуратури буде ліквідована, оскільки це, як виглядає, інструмент для здійснення комуністичних репресій проти української нації, який був вигаданий Джугашвілі (Сталіним). Де буде проведена люстрація, і всіх, хто служить правлячому режиму бандократії, буде позбавлено їхніх посад, як це здійснено в Лівії.

Комментариев нет: