11 мая 2015 г.

Чернігів: попереду зіткнення кланів

В Чернігові відбуватимуться вибори до Верховної Ради України у 205 окрузі. Кандидатом від Блоку Петра Порошенка за інформацією ЗМІ, в цьому окрузі буде голова Державного управління справами 31-річний Сергій Березенко. Йому ще треба потренуватися років 10 десь в місцевих радах, а потім вже пробувати себе на парламентських виборах. Хто одразу в молодості все отримує, дуже швидко закінчує свою життєву програму. Було багато таких, які рано всього досягали, а потім дуже швидко завершували свою кар'єрну біографію.

Але, звичайно, буде дуже знатна рубка. Вперше зійдуться два клани — клан Порошенка і клан групи Приват. Буде дуже повчальне видовище. Добре, що до боротьби підключився Дубіль, який представляє клан Тимошенко, ЄЕСУ — Єдині Енергетичні Системи України. Якби до цієї боротьби долучився ще й Тігіпко, було би ще цікавіше.
З іншого боку, не зрозуміло, чому мовчить народ, міг теж взяти в цьому процесі участь. Цікаво, як поведе себе чернігівська громада. Вона вже стала зрілою? Чи буде вона вестись на підкуп, чи революція її хоч чомусь навчила? Будуть люди продаватись, як біомаса, чи ні?
Адже видно, що процес дозрівання чернігівської громади ще не завершився, бо ж досі в області стоїть 14 пам'ятників Ульянову-Бланку Леніну, досі в області є місто Щорс, назване в честь комуністичного бандита, в якому стоїть пам'ятник Леніну, за спробу знесення якого місцевий житель Олександр Ткаченко три роки строгого режиму. Така ж сама ситуація в малій батьківщині Кучми — Новгород-Сіверському, де теж досі не знесено сатанинського ідола Леніну. Ось ми і побачимо, чи відбулись ментальні зміни на землі, де стоїть стільки християнських святинь, храмів, соборів, чи Чернігів залишається комуністично-кагебістським заповідником.

Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

2 комментария:

Yuriy Kurnat комментирует...

Треба шукати українського Піночета! Тоді пам´ятники бандиту будуть прибрані за 2 години, а народ почне вибирати депутатів с хуторів, сіл, районів та до області, а не партії драні бандюковські! Слава Україні!

GGMVDB комментирует...

Потрібно формувати проактивні громади, ніяких особистостей, від яких залежить УСЕ! Брати кількістю!
Почати з просвітницької роботи (як і завжди в усі часи). Запросити - Арестовича на лекції