21 мая 2015 г.

Європейські політики повинні прийняти політичне рішення щодо безвізового режиму з Україною

Європейські політики повинні прийняти політичне рішення щодо безвізового режиму з Україною. Бо якщо експертам, які оцінюють виконання Україною зобов'язань, не поставити терміни, то вони ніколи не зможуть домовитись. Тому що вони експерти, технічні працівники. Не можуть технічні працівники вирішувати геополітичні та геоекономічні завдання.

Їхнє завдання — підготувати все для того, щоб на 1 січня 2016 року можна було ввести безвізовий режим між ЄС та Україною. Якщо вони не зможуть це зробити, то їх треба звільнити і набрати тих, що зможуть виконати дане завдання. Навіщо тримати бюрократів, які не можуть вирішифти технічні питання.

3 комментария:

Yuriy Kurnat комментирует...

Олег Ігорєвич, Ви уявляєте що буде, якщо українцям відкриють кордони. Ніщі українці за гроші будуть вивозити гроші бандюків і відкривати рахунки, а потім залишатися бомжувати і їсти курок смажених і виноград з апельсинами в Червоному Хресті і в церквах, де дають безкоштовну їжу! Ще й усіх коропів виловлять - бо вони тут як бички, їх ніхт не їсть - а наші з дуру на шару будуть сєльодку робити з них. Нє, хай спочатку в країні посадять два міліони - що ж Європа, і бандюків наших утримувати буде, адже сади сухі і поля в бур´янах як стояли, так і стоять... Ні, треба загнати українців в глухий кут: або вони поженуть наступну банду, або хай живуть так, як зараз - значить їм подобається, нема ж майданів, всі хочуть жити при банді Порошенко.

Unknown комментирует...

...гроші свої бандюки-депутати і так виводять через офшори...а остальні 90% мають вибір:
1. працювати ТУТ і бути 100% хронічно убогими,чи
2. конкурувати з арабами,нігерами і дР.остробайтерами за рештки їжі від євпопейців,і чекати ,що їх гарно вивчені і адаптовані діти стануть ЄВРОПЕЙЦЯМИ
3. ..і ВАш варіант ---лизати ДУПИ баньдюкам-депутатам-чиновникам і чекати обїдків від них хоч кістку від ляшки

Unknown комментирует...

Танзанийцам или нигерийцам в Европу можно, т.к. они - высшая раса, а славян Гитлер унтэрменшами называл. Видать, фюрер неофициально является духовным наставником вышестоящих чинов Европейского Союза.