10 июн. 2013 г.

Репресії наростають! Олегу Соскіну погрожують фізичною розправою!


Олегу Соскіну, професору, директору Інституту трансформації суспільства, голові Української Національної Консервативної партії надходять листи з погрозою фізичної розправи.

Зокрема, 10 червня 2013 року на адресу Олега Соскіна прийшла листівка, у якій сказано: «Осторожно! враг всех славян. Он призывает к вражде между славянами. Он ненавидит братский народ. Он продался оккупантам и продаст жизненное пространство предназначенное для ваших детей. Не допусти этого. Останови его. БОРН действует, действуй и ты». Тут же на листівці зображене перекреслене фото Олега Соскіна.

Кількома днями раніше на адресу Олега Соскіна прийшов ще один лист, в якому від імені організації «Боевая организация русских националистов» на його адресу лунали погрози фізичної розправи, якщо професор не припинить публікувати свої матеріали.

Схоже, що в Україні вже не діє Конституція України, зокрема, стаття 34: «Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань». А після того, як так звані правоохоронні органи досі не можуть розкрити такі резонансні справи, як убивство харківського судді і членів його сім’ї, яким відрізали голову, закрадаються великі сумніви, чи справді міліція в Україні може захистити громадян.

Скидається на те, що в Україні починається відкрита війна. Війна проти всіх тих, хто системно і послідовно протистоїть правлячому режиму бандократії. Чи випадково, що ці листи з погрозами почали надходити якраз після того, як Янукович і Путін провели свої зустрічі, і Азаров в Мінську підписав Меморандум з Митним союзом і Євразійської економічної комісією?

Отже хто стоїть за погрозами в бік опозиціонерів, націоналістів, хто вирішив оголосити війну українському народу, українській нації? Кому публікації і виступи в пресі професора Олега Соскіна заважають спокійно жити і обкрадати українців? Стає очевидним, що в цей складний момент всім проукраїнським, здоровим національним силам треба об’єднуватися, щоб протистояти ворогам української нації.

Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Довідка
Боева́я организа́ция ру́сских национали́стов (сокращённо — БОРН) — террористическая организация, взявшая на себя ответственность за следующие действия:
4 сентября 2008 года
Подрыв притона на улице Генерала Белова (кафе, бывшее местом сходок авторитетов азербайджанской диаспоры).
4 декабря 2008 года
Расстрел двух среднеазиатов в подмосковном посёлке Лунёво (в ответ на убийство двух русских людей, совершённое узбеками 13 сентября того же года).
8 декабря 2008 года
В мусорном контейнере возле здания управы Можайского района Московской области была обнаружена отрезанная голова уроженца Таджикистана. Ответственность за убийство на себя взяла «Боевая организация русских националистов», активисты которой разослали электронное письмо в правозащитные организации, приложив цифровую фотографию отрубленной головы.(Содержимое этого письма не может быть приведено нами в энциклопедии, потому что оно занесено в Федеральный список экстремистских материалов под номером 1158 по решению Никулинского районного суда Москвы от 21 декабря 2011 года.) Обезглавленное тело было также обнаружено, но в другом районе (деревня Жабкино Ленинского района Московской области).
26 августа 2009 года
Подрыв здания Кунцевского отдела СКП по Москве (демонстративная акция, без стремления к человеческим жертвам).
3 сентября 2009 года
Уничтожение Расула Халилова, активного участника исламистской банды «Чёрные ястребы».
16 ноября 2009 года
Убийство вожака московских антифашистов, Ивана Хуторского, застреленного в подъезде своего дома.

1 комментарий:

Unknown комментирует...

Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.