17 июн. 2013 г.

Що чекатиме на Януковича, якщо з Тимошенко у в’язниці трапиться трагедія?


Впродовж останнього тижня в українських ЗМІ з’являлося багато повідомлень про те, що різко погіршився стан здоров’я Юлії Тимошенко, а також про погіршення самопочуття її матері.

Незважаючи на це, як виглядає, Янукович продовжує займати жорстку позицію і не збирається випускати на волю лідера української опозиції. Хоча керівники Європейських держав, офіційні представники Сполучених Штатів весь час наголошують на тому, що Янукович повинен звільнити Юлію Тимошенко.

Якщо ж на мить уявити, що з екс-прем’єром у в’язниці дійсно трапиться щось погане, то яка доля чекатиме на Януковича? Невже він ніколи над цим не замислювався? Скільки тоді йому потрібно дивізій, армій для особистої охорони? Скільки гелікоптерів постійно над ним кружлятиме, скільки зенітно-ракетних комплексів оберігати життя Януковича?

Але ж відома українська приказка: «Від своєї долі не втечеш». І часто трапляється так, що людина стає жертвою того, перед чим у неї є постійний страх. Тому, Януковичу час уже замислитися над своїм майбутнім, і над тим, що його чекатиме, якщо із Юлією Тимошенко у в’язниці трапиться якась трагедія.

Комментариев нет: