27 июн. 2013 г.

Кому потрібно дестабілізувати ситуацію в Україні?


Впродовж останніх днів з 24 до 26 червня в Україні відбувалися масові анонімні дзвінки, в яких сповіщалося про нібито замінування тих чи інших об’єктів. Так в засобах масової інформації з’являлась інформація, що в ці дні було «заміновано» Львівський автобусний і залізничний вокзали, залізничний вокзал в Стрию Львівській області, храм у Луганську і приміщення, де мало відбуватися шоу «Х-Фактор» в Києві.

Одночасно із цим, 25 червня в Харкові проводилися так звані антитерористичні навчання, в ході яких були перекриті входи і виходи на одній із станцій метро, і працівники СБУ, міліції начебто виявляли і знешкоджували вибухівку. 26 червня у Львові аналогічні навчання проходили біля російського консульства, а в Сімферополі антитерористичні навчання відбувалися в цирку.

Кому це все потрібно? Невже більше немає куди витрачати гроші? Бюджет же порожній, країна перебуває на межі банкрутства, і замість того, щоб скорочувати видатки, правлячий режим проводить масштабні так звані антитерористичні навчання.

Окреме питання полягає в тому, хто здійснював ці анонімні дзвінки про закладення вибухівки? Невже це просто збіг обставин, що стільки дзвінків одночасно співпали із цими антитерористичними навчаннями? Чи можна припустити, що силові органи самі ж і повідомляли про закладення вибухівки? В такому випадку виникає питання: кому потрібна дестабілізація ситуація в Україні? Януковичу, міністру внутрішніх справ Захарченку, губернатору Львівської області, колишньому прокурору Шемчуку? Невже силовим органам більше немає чим займатися? Невже розкрили всі злочини, викорінили наркоманію, ліквідували циганську мафію, заарештовали членів всіх розбійних банд?

Комментариев нет: