20 июн. 2013 г.

Батьківщина Комуністичних Регіонів


Яценюк 19 червня єдиний з числа лідерів трьох парламентських опозиційних фракцій пішов на зустріч із Януковичем, поряд із Симоненком та Єфремовим. Що цей вчинок Яценюка може означати?

Можна висунути версію, що Яценюк пішов на сепаратний мир з Януковичем. Все це по своїй суті нагадує дії Тігіпка, який теж свого часу пішов на союз з ним. Якщо ця версія має право на існування, то логічно, що постає питання: які з боку Яценюка, Кожем’якіна і Турчинова були досягнуті домовленості? Що здав Яценюк?

В рамках цієї версії можна припустити, що здали якраз Тимошенко. Якщо це припущення вірне, то її разом з матір’ю можуть вивезти до Німеччини, і таким чином вона зійде з політичної сцени. Як тільки вона буде вивезена в Німеччину на лікування, Тимошенко перестане бути політичним гравцем, її політична біографія завершиться, як і в Луценка.

Якщо ці припущення вірні, то таким чином, Янукович завдяки Яценюку та його ренегатській, колабораціоністській зрадницькій політиці поховає Тимошенко за допомогою Турчинова, Кожем’якіна та інших.

В такому випадку треба з’ясувати, що Янукович міг пообіцяти Яценюку на взамін? Чи можна припустити, що мова йде про посаду прем’єр-міністра, адже Януковичу потрібно будь що отримати іноземні гроші, кредит від МВФ, а Азаров цього зробити вже не може. Тому, схоже, що Янукович хоче позбутися Азарова.

Таким чином можна висунути версію, що на цій зустріч в кабінеті Януковича комуністи, Партія регіонів і Яценюк на трьох «розписали пульку», і генеральна домовленість між ними досягнута. Тоді, схоже, що недарма Клюєв так відреагував, заявивши, що він подасть на Яценюка в суд. Можна припустити, що це був нервовий зрив, у зв’язку з тим, що Яценюк переграв стару групу Партії регіонів – Азарова, Рибака та братів Клюєвих. А Яценюк за це пообіцяв Януковичу, що він вирішить питання грошей та МВФ.

Поки що це тільки версія, і чи вона справдиться ми побачимо найближчим часом.

Комментариев нет: