19 июн. 2013 г.

Верховна Рада чи національна зрада?


Верховна Рада 19 червня розглядала питання про денонсацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (так званих Харківських угод).

За денонсацію цих антиукраїнських домовленостей Януковича з Москвою проголосувало всього 152 народних депутата. При чому з числа «Батьківщини» 5 депутатів, які були присутні в залі не проголосували, це Андрієвський, Данілов, Кравчук, Сікора, Стець. Ще 17 були відсутніми в залі, серед них Катеринчук, Терьохін, Турчинов, Кожем’якін.

Серед членів фракції «УДАР» двоє з присутніх не проголосували, це Іщенко і Павленко. Ще шестеро були відсутніми.

Натомість проти денонсації проголосувало 29 комуністів і 23 члена фракції Партії регіонів, серед яких Олена Бондаренко, Сергій Ківалов, Сергій Тігіпко, Михайло Чечетов. Прикметно, що син Януковича при голосуванні утримався.

Отже, голосування за денонсацію Харківських угод можна вважати показовим, його результати, як виглядає, свідчать, що колабораціоністи, зрадники, агенти Кремля є у всіх фракціях. І вони в жодному випадку не будуть працювати на національні інтереси України.

Чи можна тих, хто голосував проти, утримався, чи взагалі не голосував, чітко охарактеризувати як зрадників України? Це не народні депутати, їх можна називати по-різному, депутатами Кремля, депутатами Путіна, «Газпрому», депутатами КДБ, ФСБ, ГРУ, але це не народні депутати України. І їм не місце у Верховній Раді.

Комментариев нет: