2 июл. 2015 г.

Ципрас рятує Грецію, переводячи її з кланово-олігархічної моделі в модель народного капіталізму

Ципрас і його молода команда рятує Грецію, але цей процес буде болісним. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна розповів політичний та економічний експерт Олег Соскін.

“Паралелі між Україною та Грецією проводити не можна, тому що у них ВВП становить 240 млрд доларів, а у нас 60 млрд доларів, а населення в них менше в кілька разів, ніж у нас. У них ВВП на душу населення 23 тисячі доларів, а у нас одна тисяча.  Плюс вони роблять правильні речі, кажучи, що не будуть повертати 313 млрд доларів, які звідкись взялися. Я думаю, вони введуть нову драхму. В принципі, вони роблять абсолютно правильно, тому що в результаті їх дій в першу чергу постраждали європейські лихварські банки, чий капітал впав на 50 млрд. Їхня булька здулася, вони думали, що Греція в першу чергу постраждає, а постраждали вони. А те, що люди знімають євро, це нормальний процес, тому що до 6 липня не будуть працювати банки і люди розраховуватимуться готівкою. Я вважаю, що молода команда Ципраса рятує Грецію, переводячи її з кланово-олігархічної компрадорської моделі, куди її загнали єврократи, в модель народного капіталізму, середнього класу. Але це боляче”, - зазначив Олег Соскін.

2 комментария:

Unknown комментирует...

Проблема Греции, Украины и Вас лично - в популизме.
Не Вы ли за день до того написали:

"Решение Верховного Совета о том, чтобы не выплачивать долговые обязательства — так поступают коммунисты. Так большевики делали. Чем это закончилось? Мао Дздун так делал, покойный Уго Чавес. Это не признается в рыночной капиталистической мировой экономике. Брали деньги? Брали. Бумаги правильно составлены? Правильно. Возвращайте".

Yuriy Kurnat комментирует...

Уважаемый Олег! Кто-то досит ваш сайт http://osp-ua.info/, шо, падлюка Порошенко уже решил завалить и ваши ресурсы, где вы можете информировать народ Украины и давать правдивую информацию? Я ж говорю - нужно эту банду гнать! На блог гугла у них нет ресурсов, падлюки! Слава Украине!