6 мая 2016 г.

"Народний капіталізм: економічна модель для України" Олега Соскіна


"Модель народного капіталізму в зовнішньому вимірі передбачає перетворення України в потужну центральноєвропейську державу. Для цього нашій країні слід активізувати процес інтеграції в Європейський Союз та докласти зусиль для формування Балто-Чорноморського економічного альянсу. Продуктивним також є створення економічного альянсу України із Вишеградською групою (Польща, Угорщина, Словаччина, Чеська Республіка). На кордонах із Польщею, Угорщиною, Словаччиною потрібно створити спільні спеціальні прикордонні зони вільної торгівлі інноваційно-технологічного типу. Необхідно усунути обмеження на в’їзд-виїзд українських громадян і переміщення товарів з України в Європу. Одночасно слід зміцнити кордони з Росією, щоб перешкодити нелегальним потокам мігрантів, зброї та наркотиків із РФ у нашу країну.

Модель народного капіталізму має чимало прихильників серед представників державної влади, громадських організацій і політичних партій України. Ідеолого-політичним підґрунтям моделі є національно-патріотичний консерватизм та частково національний лібералізм. Однак формування цієї рушійної сили гальмується пануючими клановими фінансово-корпоративними групами, а також зовнішніми космополітичними утвореннями."


За більш детальною інформацією звертайтесь на пошту os@osp.com.ua, тел.: 096 521 05 08, 050 867 58 02, 093 328 69 85, (044) 235-98-28(27)

Комментариев нет: