10 июн. 2016 г.

Деканоїдзе потрібно негайно вигнати з України, - заява

Заява Української Національної Консервативної партії

Главу Національної поліції України Деканоїдзе потрібно негайно вигнати з України, як особу, що несе загрозу національній безпеці держави. Її дії ведуть до національної громадянської війни. Через дії Деканоїдзе в Україні можуть початися масові вбивства людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, якщо в Києві буде проведений марш гомосексуалістів, а Деканоїдзе запровадить так звані заходи безпеки із фільтраційними пунктами і паспортним контролем. Це ще гірше, ніж було за часів диктатора Кучми і диктатора Януковича.

В такому випадку хлопці, які стоять на фронті, просто можуть вирішити, що їм немає там що робити, і підуть на Київ, щоб знищити гідру контрреволюції, представників Содому і Гомории. Деканоїдзе, розуміє вона це чи ні, є представником сатани. В Україні ніхто ніколи не чіпав ні гомосексуалістів, ні лесбіянок, це штучне питання, яке навмисно роздмухується, щоб породити національний соціальний громадянський конфлікт. Після маршу таких людей можуть почати вбивати. А першою знищать Деканоїдзе, на відміну від своєї подружки, яка втекла з України, вона вже не втече, її знайдуть у будь-якій точці Землі.

Хто дозволив таким як Деканоїдзе, Авякян керувати десятками мільйонів українців. Нехай Аваков їде у Вірменію, Азербайджан чи Ізраїль, Деканоїдзе — в Грузію, що вони тут роблять — в країні, де 95% титульна нація русичі-українці? Скільки це можна терпіти?

Комментариев нет: