27 дек. 2012 г.

Депутати мусять відправити Садового у відставку, інакше відповідальність за занепад Львова ляже на них

Закликаю депутатів Львівської міської ради на завтрашньому засіданні сесії розпочати процедуру дострокового припиненняповноважень міського голови Львова Андрія Садового.

Українська Національна Консервативна партія звертається до фракції «Свободи» у Львівськійміській раді і безпосередньо до секретаря ради Василя Павлюка, а також дофракцій «Фронту змін», «УДАРу», щоб завтра на засіданні сесії міськради вони достроково припинили повноваження міського голови Андрія Садового у зв’язку з повним крахом виконавчої влади у Львові, а також з тим, що виконавчі органи влади Львова раз пораз опиняються в центрі корупційних скандалів. Зокрема, депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк напрес-конференції 18 грудня розповів, що до нього звертаються підприємці, яким устінах Ратуші відмовляють у наданні тих чи інших дозволів, пояснюючи це просто тим,що Садовий сказав «ні». Окрім цього депутати міської ради Володимир Гірняк та Віра Лясковська беруть участь у судових засіданнях з тим, щоб припинити незаконну забудову у львівських парках. А про намагання забрати у львів’янчастину Снопківського парку і віддати її під забудову, що заборонено законом, львівські ЗМІ пишуть вже впродовж двох місяців.

Зрозуміло,що Львів із Садовим зиму не переживе. Тому потрібно, щоб депутати цих партій врешті-решт взяли на себе відповідальність, якщо вони здатні на це. В жодному випадку Садовий не має ні морального, ні професійного права перебувати при владі. Стало очевидним, що він співпрацює з владою – з Колесніковим, із сім’єю Вілкулів. Зокрема, Садовий сприяв обранню Вілкула головою Асоціації міст України, це – зрада інтересів міських громад. Ми бачимо, що тепер Асоціаціяміст України повністю поставлена під контроль сім’ї Януковича, криворізько-донбаського кримінального угрупування. То ж якщо Садового не відправлять у відставку, вся відповідальність за бездіяльність, провал і занепад Львова повинна лягти на депутатів від «Свободи», «Фронту змін» та «УДАРу» та безпосередньо на Василя Павлюка.

Врешті-решт треба перейти від порожніх розмов до реальних справ і показати львів’янам, що партії,які позиціонують себе опонентами Садового, спроможні взяти владу і відповідальність за Львів у свої руки. Необхідно розпочати процес очищення, негайного формування нового виконкому, створити слідчу депутатську комісію і розпочати заміну всього кадрового апарату міськвиконкому і нарешті з’ясувати, куди дівалися бюджетні гроші, на що витрачаються кошти львівської громади, чибере Садовий з кожного бізнесу, з кожної ділянки, з кожного питання, яке він вирішує, відповідну частку, відсоток, хабар? А також знайти відповіді на питання, чому Львів опинився у борговій ямі, провести розслідування, чи мали місце певні махінації в ході підготовки до проведення у Львові Євро-2012, підчас спорудження стадіону, аеропорту, доріг?

Чи готова«Свобода», Фронт змін» та «УДАР» виконати свої передвиборчі обіцянки і покласти край корупції, хабарництву, розбазарюванню комунальної власності і знищенню Львова як європейського міста і перетворення його на збіговисько охлів,маргіналів, люмпенів, яким Львів поступово стає завдяки діяльності Садового тайого найближчого оточення?

Настає момент істини. Якщо Садовий і його команда надалі залишатимуться при владі, Львів втратить шанс відродитись як європейське місто на рівні з іншими перлинами колишньої Австро-Угорської імперії – Віднем, Прагою, Будапештом.

Комментариев нет: