26 дек. 2012 г.

Китайський кредит «Нафтогазу» - це кримінальна оборудка


НАК «Нафтогаз України» та уряд Азарова домовилися із Державним банком розвитку Китаю щодо отримання кредиту в розмірі 3,6 млрд. доларів. Цей кредит, 60% якого надається у вигляді товарів, ляже ярмом на плечі українців, адже разом з відсотками доведеться віддавати уже 6,1 млрд. доларів.

Янукович та його режим хочуть остаточно завести Україну у боргову прірву. Руками Азарова та Бойка зараз влаштовується махінація, кримінальна оборудка, яка призведе до того, що український народ сам себе запроторить до боргової ями.
Зокрема, НАК «Нафтогаз України» підписав угоду із Державним банком розвитку Китаю щодо отримання кредиту в розмірі 3,6 млрд. доларів. Передбачається, що цей кредит буде розрахований до 2031 року, і загалом потрібно буде повернути 6,1 млрд. доларів (майже 49 млрд. гривень), оскільки відсотки складуть 2,5 млрд. доларів. Цей кредит видається під гарантії уряду, а отже цей борг в розмірі 6,1 млрд. доларів перекладається на нас, українців. І повертати його будуть з Державного бюджету. Це наші податки, це недоплачені пенсії, невиплачені заробітні плати освітянам, допомоги безробітним та інвалідам, багатодітним сім’ям. А 60% цього кредиту буде надано у товарній формі – китайським обладнанням.

Відомо, що це за обладнання, це буде те ж саме, що й з корейським потягами «Хюндай» чи вугільними комбайнами, які постачає Китай, чи іншим ширпотребом. І біля кожної теплоелектростанції з’явиться китайське містечко. За прикладами далеко ходити не треба, достатньо подивитися на чайнатауни в Африці та Латинській Америці біля промислових підприємств. Фактично – це корупційна схема, яку здійснюють тут китайські агенти. Тому потрібно, щоб негайно розпочалося розслідування цієї схеми. По суті, Комуністична партія Китаю просто відмиває свої гроші через подібні кредити.
Але чомусь вся українська спільнота мовчить. А де ж опозиція? Чому мовчать Тягнибок, Яценюк, Кличко? Скільки можна мовчати? Чи діяльність опозиції зводиться лише до порожніх гасел? Чому вони не вимагають зустрічі із Януковичем та Азаровим, Пшонкою, чому не відбувається розслідування цієї кримінальної оборудки? Хто повертатиме цей кредит?

Потрібно негайно притягнути до кримінальної відповідальності Бойка. Адже це ще гірша афера, ніж та, яку здійснив Колесніков із «Хюндаями». Це відкритий геноцид проти українського народу, який здійснюється комуністичним керівництвом диктаторського Китаю.

Українська Національна Консервативна партія звертається до всіх національно-патріотичних сил негайно розпочати пікетування китайського посольства. Скільки можна тримати тут китайців, які захопили українські ринки, магазини, ресторани і викачують наше національне багатство, часто перебуваючи в Україні нелегально? Свідомі українці, патріоти повинні докласти всіх зусиль, щоб режим бандократії не зміг повісити на плечі українців ярмо цього кримінального так званого кредиту. Скільки можна терпіти? Невже ми не можемо впоратися із групою осіб, які узурпували в Україні владу? Чому мовчать засоби масової інформації, лідери корпоративних груп, Хорошковський чи Фірташ, який до того ж є головою Ради Федерації роботодавців України?.

Комментариев нет: