30 дек. 2012 г.

Привітання Гереги та Попова зі святами – це знущання окупантів над киянами!


Галина Герега та Олександр Попов вирішили зробити велику милість киянам, привітавши київську громаду з новорічними та різдвяними святами. Попов у своєму привітанні навіть сказав, що 2012 рік став роком активного розвитку і написав: «Хай святковий настрій наповнює наші серця та домівки. Хай здоров’я, любов і тепло сімейного затишку роблять щасливими наші родини! Щастя вам, добра й благополуччя».

Більш зухвалої, лицемірної та ганебної поведінки з боку цих окупантів та чужинців неможливо уявити. Вони довели Київ, європейську столицю, до рівня нетрів, африкансько-азійської вигрібної ями, місто не розчищене, всюди лежить крига, люди падають, розбиваються, калічаться. В більшості районів вулиці темні, світла немає, повсюдно неприбрані кучугури снігу. Сміття також невивезене, всюди лежать гори побутових відходів, в місті стоїть сморід. Київ переповнений безхатченками, жебраками, злодюжками. Регулярно виникають якісь аварії, то в киян немає світла, то опалення. Фактично місто дезорганізоване. Вся комунальна сфера – в руїні. Громадський транспорт переповнений, на всіх зупинках – черги, люди мерзнуть на холоді. Фінансовий стан української столиці – у жахливому стані. Фактично Київ – банкрут. В проекті бюджету на 2013 рік закладено дефіцит у розмірі 4 мільярдів. Владна верхівка прагне, щоб кияни працювали лише для того, щоб виплачувати борги.

Такого розвалу не було навіть при Омельченкові, та при інших очільниках міста. Герега разом з Поповим перевершили вже навіть Черновецького та його молоду команду. Але це й не дивно, враховуючи, що саме Черновецький вніс кандидатуру Гереги на посаду секретаря Київради, тому вона й продовжує чорну справу колишнього міського голови

Українська Національна Консервативна партія бажає всім киянам визволитися від окупації посіпак Януковича, які захопили столицю України, від Гереги, Попова та продажної міської ради так званих депутатів, які ганебно продали всі інтереси Києва і лише бережуть свої крісла і думають тільки про те, щоб побільше награбувати землі, власності, і наставити ще більше кіосків та іншої мерзоти, що заполонила Київ.

УНКП закликає усіх корінних киян провести Новий рік під гаслом «Київ – киянам!» Вичистимо Київ від окупантів та чужинців! Ми віримо, що 2013 рік стане роком очищення.

Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Комментариев нет: