25 дек. 2012 г.

Зрада стала повсякденним явищем української дійсності

В сучасних умовах в Україні зрада стала невід’ємним атрибутом політичного процесу, тому потрібно докласти усіх зусиль для того, щоб дати відсіч усім зрадникам, «тушкам» і врятувати нашу державу від руїни.

Характерною ознакою сучасної України є зрада. Сьогодні значна частина посадових осіб, громадських діячів, підприємців, політиків вважає, що для того, аби досягнути мети, потрібно обов’язково зраджувати своїх соратників, товаришів. В Україні серед владних еліт поряд з комплексами бонапартизму і нарцисизму стає характерною генетичною рисою також комплекс іуди.

Зрада стала повсякденним явищем життя. Сьогодні для того, щоб увійти до правлячої верхівки, обов’язково потрібно бути зрадником. Більше того, якщо людина не є зрадником, перевертнем, якщо вона не кидає і не зраджує тих людей, з якими вона піднялась на верхні щаблі влади і заробила гроші, якщо вона не кинула такого партнера, друга, товариша чи керівника, то це вважається ознакою поганого тону, слабкості. Фактично країна занурюється у страшну спіраль зла, адже відомо, що нічого доброго не може бути в нації, народу, держави, якщо її владна верхівка, правляча еліта сформовані з числа зрадників, які функціонують в рамках комплексу іуди.
Зрозуміло, що зрадники не живуть за християнськими принципами, Божими заповідями, вони ніколи не служитимуть своїй нації, народу, державі, вони живуть лише своїми інстинктами і жадобою до влади, грошей і задоволення власних гіпертрофованих, хворобливих потреб збоченців. Але найгірше те, який вони подають приклад іншим громадянам, особливо молодому поколінню. В суспільстві стверджується думка, що для того, аби досягнути кар’єрних висот, потрібно буди зрадником, іудою і весь час брехати, ошукувати людей, будувати свою кар’єру на базі ошуканства, приниження інших, розчавлення оточуючих людей, які тобі повірили. Як відомо батько брехні і зради – це Сатана, Диявол.

Депутати-самовисуванці, які сьогодні увійшли до фракції Партії регіонів – це ті, хто є втіленням цього негативного процесу. Весь їх спосіб буття, поведінка і дії підпорядковуватимуться цьому комплексу зради. Зрозуміло, що вони не дбатимуть ні про інтереси української нації, ні української держави, а служитимуть тепер собі і своїм господарям, яким вони зараз віддали свій мандат, вибір народу, який їм повірив. Бо ж кожен із них обіцяв, що буде незалежним, захищатиме інтереси своїх виборців, служитиме народу і державі, але насправді вони пішли у фракцію Партію регіонів і стали під прапори сім’ї Януковича, перетворившись на туловища («тушки»).

Саме завдяки таким зрадникам Партія регіонів, яка програла вибори у 17 областях і в місті Києві, сьогодні здійснила узурпацію влади в Україні і посилює диктатуру. Завдяки їм сформована нелегітимна, антиконституційна більшість у Верховній Раді, Азаров, який довів нашу державу до руїни знову очолив Кабінет міністрів і призначено уряд, який будуватиме вже відкриту диктатуру в Україні, і саме завдяки їм в Україні можуть посилитися політичні репресії. Отже, страждання, арешти і кров, які зараз розпочнуться, будуть на руках саме цих людей. Бо саме ці туловища («тушки») прокладають дорогу диктатурі, живучи за принципами зради і перевертнів. Саме завдяки їм буде нищитися українська нація та українська держава.

Яскравими прикладами таких зрадників самовисуванців, що увійшли до фракції Партії регіонів, є Владислав Атрошенко (обраний у 206 окрузі, Чернігівська область), Сергій Буряк (190 округ, Хмельницька область), Іван Куровський (209 округ, Чернігівська область), Давид Жванія (140 округ, Одеська область), Олександр Герега (192 округ, Хмельницька область), Олександр Волков (158 округ, Сумська область). Зокрема, Атрошенко свого часу обирався до Верховної Ради від «Нашої України», а вході останньої виборчої кампанії заявляв, що «Фінансово-промислові групи утримують партії, а партійні фракції у парламенті обслуговують інтереси цих корпорацій, і це призвело до того, що законодавці перестали помічати проблеми виборців», а тепер сам увійшов до такої фракції. Сергій Буряк свого часу обирався до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко, Іван Куровський позиціонував себе, як незалежний кандидат, у 2006-2011 роках очолював Чернігівську обласну організацію партії «Батьківщина». Давид Жванія неодноразово обирався до Верховної Ради від «Нашої України», а згодом блоку «Наша Україна – Народна самооборона», Олександр Герега у своїй передвиборчій програмі виступав за єдину державну мову, але увійшов до фракції, яка цю мову нищить. Олександр Волков перед виборами обіцяв, що боротиметься за звільнення Юлії Тимошенко, припинення практики кнопкодавства і політичних репресій, але натомість увійшов до фракції Партії регіонів, яка несе відповідальність за репресії в Україні та ув’язнення лідерів опозиції і є головним ініціатором кнопкодавства у парламенті.

Зрозуміло, що потрібно з цього зробити певні висновки. Однозначно, мовчати не можна, необхідно дати цим зрадникам відсіч, адже їхні прізвища відомі, відомі імена членів їхніх сімей, оточення та їхній бізнес. Кара Божа все одно на них паде. І свого тавра іуди вони ніколи не зможуть позбутись. Вони назавжди увійдуть в історію, як зрадники, ті, хто продав, як Іуда, інтереси України і її незалежність. Потрібно робити все можливе, керуючись і Божими законами, і Конституцією України, зокрема 5 статтею, щоб під цими зрадниками, перевертнями горіла земля, щоб їм не було спокою ні на цьому світі, ні на іншому. Щоб на цьому прикладі показати, що українська нація здатна вичавити із себе комплекс іуди. Головною метою всіх опозиційних сил врешті-решт має стати завдання випалити розпеченим залізом у своїх рядах зрадників і позбутися цього ганебного явища. Адже цей комплекс характерний лише для московщини-азійщини, для недорозвинутих країн-невдах, які несуть в собі атавізми комуністично-кадебістського геному. Одним із найбільш ефективних методів подолання цього комплексу є люстрація всієї владної верстви в Україні. Без такої люстрації побудувати Україну як заможну процвітаючу європейську країну народного капіталізму і середнього класу, де влада перебуває в руках української нації, неможливо».

Комментариев нет: