25 дек. 2012 г.

Правлячій жменці мільярдерів Королевська підходить — через неї пограбують десятки мільйонів українців

Новий уряд на дві третини складається із зрадників та нарцисів.
Ми побачили цілу низку зрадників-перевертнів. Це означає, що з самого початку Королевська була клоном, який намагались занурити в організм опозиційних сил. Слава Богу, що це не вдалось, і народ розібрався, що це — засланець. Її призначення міністром показує, як буде себе поводитись кланово-олігархічна група. Це брутальний плювок в обличчя українському народу. Український народ її відкинув, виніс їй свій вирок. А ця правляча жменька мільярдерів сказала: "А нам вона підходить. Вона якраз та особа, яка буде виконувати усі наші забаганки".
На мою думку Королевській бракуватиме фаху, щоб займатися соціальною політикою
Відомо, що вона натворила з міністерством вугільної промисловості, коли котролювала його. Через це міністерство проходять величезні ресурси. Зрозуміло, що вона буде робити: отримує замовлення від Сім'ї, тих, хто профінансував їй кампанію — їм треба повернути гроші. Повертатимуть їх через пограбування десятків мільйонів українців. А всі обіцянки Королевської про те, що буде велика зарплата і пенсія — побрехеньки.
Ми побачили зрадників, таких як Портнов, чи Лебедєв, який теж спочатку йшов із Тимошенко. Це комплекс Іуди. Фактично зараз усі ці постаті із таким комплексом і нарцисизмом — із них майже на дві третини складається новий так званий уряд. Це уряд краху України.

Комментариев нет: