28 дек. 2012 г.

Київ знищує криворізько-донбаська зграя!

Попов, Герега та інші київські можновладці поводять себе в українській столиці, як окупанти. Останньою краплею терпіння киян має стати те, що Київська міськрада віддала в приватні руки частину Будинку вчителя, знакової історичної споруди, в якій проводила свої засідання Центральна Рада УНР.

В Києві безлад посилюється щогодини. Сьогодні, 27 грудня стало відомо, що від падіння крижаних брил на вулицях міста загинула одна людна, ще 10 зазнали травм. Окрім цього, впродовж останньої доби через ожеледицю на столичних тротуарах понад 200 людей звернулося у травмпункти. Вчора в квартирах киян не було тепла, а сьогодні вже з’являються повідомлення про те, що через неприбраний сніг в оселях мешканців міста починають протікати стелі, затоплюючи житло. Також всім відома історія київської вчительки Ніни Москаленко, яка погрожує здійснити акт самоспалення у зв’язку з тим, що у неї Печерський районний суд Києва постановив забрати помешкання.
Але найдраматичніша і найганебніша подія останніх днів – це те, що Київська міська рада віддала в приватні руки частину Будинку вчителя – історичної будівлі на Володимирській вулиці, де засідала Центральна Рада. Це просто мародерство і хижацтво. Хто ж стоїть за цією структурою – «Проінвест сервіс», яка отримала такий ласий шматок, чи це знову справи рук сина Януковича? Чи іншого представника «Сім’ї»? Бо ж зрозуміло, що таке зухвале мародерство в Україні може собі дозволити лише хтось причетний до «Сім’ї». Так чинила з Києвом лише хазарсько-тюркська орда. І зараз, на 22-му році незалежності України знову відбувається навала орди. Як в депутатів міської ради могла піднятися рука на нашу історичну сакральну цінність?

Отже ми бачимо, що кожен день перебування при владі групи окупантів на чолі з Поповим і Герегою веде до занепаду і руйнації Києва, матері міст руських. Чужинці захопили Київ. Тому зараз в усіх корінних киян повинне бути лише одне гасло: «Київ – киянам! Геть окупантів, чужинців, яничар, манкуртів з міста!»
Ще один знаковий момент – це пожежа і крадіжка, які відбулися у Києво-Печерській лаврі. Це якраз дзвінок нам усім, адже Києво-Печерська лавра перебуває у руках Московського патріархату, який, як відомо, є комерційно-кадебістським філіалом Кремля. Ця святиня має повернутися у власність української національної церкви.

Також з’явилася інформація про те, що найближчим часом КМДА може прийняти рішення про подорожчання вартості проїзду в метро до 3 гривень. Вони вже настільки знахабніли, що нові станції не будуються, рухомий склад, який зношений на 81%, не оновлюється, в розвиток метро не вкладають жодної копійки, а вичавлюють все, бюджет метро невідомий, все перебуває в таємниці.
До того ж місто Київ – банкрут, покриває старі борги новими боргами. А в проекті бюджету Києва на 2013 рік дефіцит закладено у розмірі 4 млрд. гривень.

Отже, Києву потрібен міський голова, корінний киянин, фаховий менеджер-економіст, зріла людина, яка захищатиме місто від окупантів, зайд і чужинців. Настав час очистити Київ від загарбників. Навести лад в Києві повинні самі кияни, не треба чекати на жодні рішення президента, парламенту чи Кабміну, потрібно брати долю Києва у свої руки. Києву потрібен статус вільного міста.
І якщо є така потреба, то слід відділити адміністративну столицю від Києва, можна її перенести у Білу Церкву чи якесь інше місто, щоб розвантажити Київ від владної верстви та їхньої челяді.

Але терпіти далі такого мародерства і свавілля не можна. Якщо ми зараз не захистимо Київ, завтра уже не буде чого захищати, усі пам’ятки і святині будуть знищені і розграбовані. Адже орда не знає моральних обмежень, і знищує на своєму шляху все.

Настав час інтелектуальним та духовним верствам української столиці сформувати орган визволення Києва і взяти владу в свої руки. Чекати далі не можна.

Комментариев нет: