19 мар. 2013 г.

Азаров – архітектор української руїни?

Азаров 19 березня 2013 року під час зустрічі із заступником держсекретаря США Венді Шерман у Києві заявив, що не існує жодної можливості розірвати газові контракти, які були підписані між Україною та Росією у 2009 році. Про це написало видання Forbes.ua. За словами Азарова, він би вже давно розірвав цей договір, якби була хоча б найменша юридична можливість для цього.

Але якщо Азаров не бачить жодної можливості для того, щоб розірвати кабальні для українського народу та держави Україна газові контракти, то такого прем’єр-міністра треба просто гнати втришия, тому що його діяльність завдає величезної шкоди національним інтересам та громадянам України.

Чому Азаров про себе і про свою сім’ю подбати може, а захищати національні інтереси – ні? Адже його син 19 березня очолив міжфракційну групу Україна-Франція. Отже, свого сина він зробив народним депутатом, і сам став небідною людиною, але для України він чомусь не може зробити нічого корисного.

Навіщо нам прем’єр-міністр, який не може бути ефективним? Якщо Азаров заявляє, що немає жодної можливості розірвати газові контракти, які для України є грабіжницькими, але для Росії – дуже вигідними, то постає питання, чи не пов’язано це із тим, що він,можливо, є агентом впливу кадебістського Кремля? Тоді зрозуміло для чого його сюди інфільтрували у 1984 році, і що він тут робить.

Азаров завалив все, що міг. Такої шкоди, якої він завдав Україні, годі собі уявити. Тому, як виглядає, саме Азаров є архітектором руїни України. Саме він створив податкову адміністрацію, податкову міліцію, він нав’язав українському народу індивідуальні ідентифікаційні номери. Йому належить ідея створення Податкового кодексу, який знищив в Україні малий і середній бізнес, дрібну і середню національну буржуазію, середній клас, саме через цей Податковий кодекс впродовж двох років в Україні згорнули свою діяльність мільйони підприємців. Саме Азаров став одним із тих, хто створив Партію регіонів, разом з Рибаком, саме він привів у Партію регіонів Януковича, зробив його головою цієї партії. Таким чином, по суті, Азаров виступає архітектором знищення України.

Але треба пам’ятати, що Азаров нічого не робить просто так, його кроки – це витончені елементи цілої схеми. Це – людина, яка володіє знаннями математичного моделювання, і продумує стратегічні кроки щодо знищення української нації та Української держави.

Настав час негайно гнати його в шию! А газовий контракт треба розривати невідкладно, і ніяких орендних підприємств разом з Росією щодо української ГТС створювати не можна. Не потрібні українцям ні Азаров, ні такий Кабінет Міністрів, які не можуть вирішити це питання. Годі терпіти ґвалтівника України та української нації, одного із архітекторів геноциду проти українців.

Азаров – це особа, чию шкоду українцям та Українській державі можна порівняти із шкодою, яку завдав нам кат України, поплічник бандита Джугашвілі (Сталіна), україножер Каганович. Тому Українську державу потрібно негайно очистити від Азарова, його учня Арбузова та інших їм подібних!

Українська Національна Консервативна партія ще раз звертається до всіх свідомих громадян України. Годі мовчати. Адже сховатися не вдасться нікому. Азаровські вампіри прийдуть до кожного, і з кожного здеруть шкуру!

Комментариев нет: