8 июл. 2013 г.

Україна і Єгипет: паралелі і сценарії


Події в Єгипті динамічно розвиваються. Армія взяла під варту колишнього президента країни Мурсі, який прийшов до влади внаслідок революції, але виявився таким же диктатором, як і скинутий раніше Мубарак.

Для України те, що відбувається в Єгипті, може слугувати уроком. Адже в Єгипті на зміну одному диктатору прийшов інший диктатор, ще гірший, який став позбавляти громадян їхніх конституційних прав і розставляти на посади бандитів-терористів. І як на це відреагували люди і патріотичні сили в армії? Мурсі був негайно усунутий від влади.

А в Україні є сили, здатні боротися з диктатурою і усунути її від влади, чи немає? Чому ми провели Помаранчеву революцію і зупинились? Ну, виявився Ющенко негідником, але треба було рухатись далі. В Єгипті, наприклад, люди показали, як треба усувати диктаторів. А в Україні населення продовжує терпіти утиски, свавілля, безкарність правлячого режиму і його посіпак. І навіть події у Врадіївці не вивели людей зі стану летаргійної сплячки. Що ще має відбутися, щоб українці нарешті прокинулись?

1 комментарий:

юрий комментирует...

хохлы не турки, не поднимутся, если в одночасье всех не припечёт, но ПРиматы дерут не всех сразу, но разделяют акты во времени. Оппозиция, кроме "СВОБОДЫ" вообще оппозицией не является-рвутся к тому же корыту и веры ей у хохлов нет